in

Heb alle vertrouwen! ‘Nuttige fout’ AstraZeneca vergroot verwarring rondom coronavaccin

De verwarring neemt toe rond de maandag verkondigde tussentijdse resultaten over de vaccinkandidaat van fabrikant AstraZeneca en de Universiteit van Oxford.

Uit de summiere gegevens die het bedrijf met de pers deelde, bleek het vaccin na twee doses gemiddeld 70 procent effectief, en nog effectiever (90 procent) bij een groep proefpersonen die eerst een halve dosis kreeg, en na een maand een hele.

Maar die halve eerste dosis blijkt geen bewuste keuze te zijn geweest van de onderzoekers.

Het was een toevallig ontdekte fout, zei Menelas Pangalos, het hoofd van een groot deel van het wetenschappelijke onderzoek naar nieuwe medicijnen bij AstraZeneca later die dag tegen persbureau Reuters.

De fout kwam aan het licht toen in een van de twee studies, die in Groot-Brittannië, opviel dat deelnemers veel mildere meldden dan gebruikelijk.

De onderzoekers bleken een rekenfout te hebben gemaakt, waardoor de proefpersonen de helft minder van het vaccin ingespoten kregen dan de bedoeling was.

AstraZeneca besloot, na overleg met de Amerikaanse geneesmiddelenautoriteit FDA, de studie te laten doorlopen en de deelnemers als tweede prik de volle dosis geven om uit te vinden …..

Lees verder bij de bron: NRC


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Weiger ieder vaccin !!!!
4 maanden geleden

Misschien zit er nog wel een tweede verrassing in het vat als blijkt dat na 12 maanden mensen plotseling dood neervallen of onvruchtbaar worden.
Ig mag hopen dat mensen begrijpen dat je toch nooit een vaccin wilt accepteren dat nauwelijks getest is.
Nogmaals: er zijn nauwelijks nog mensen die het virus hebben en het virus is prima te genezen met een onschuldlig middel als HCQ + Zn. de sterfte kans onder mensen die het virus hebben (en dat zijn er al weinign) is minder dan 0,03 %. Waarom zou je een vaccin accepteren waar je misschien wel levenslang problemen kunt krijgen.
Zoek eens op internet over gevallen van autisme in de VS ….

Dit is op zijn best kwakzalverij ….

Alex
4 maanden geleden

AstraZeneca’s COVID-19 injection, known formally as ChAdOx1, is neither safe nor effective either!

AstraZeneca’s COVID-19 vaccine is harming trial participants by giving them serious neurological conditions that are far worse than anything the novel virus itself could produce.

https://www.naturalnews.com/2020-11-25-astrazeneca-covid19-vaccine-will-never-be-licensed.html

Ontstaat er paniek in vaccinatieland?

Temperatuurmeting werknemer schendt privacywet