in

Hebben complotters weer gelijk? Trump zegt bewijs te hebben dat Coronavirus uit laboratorium in Wuhan komt

De Amerikaanse president Donald Trump stelt dat hij “overtuigend bewijs” onder ogen heeft gehad waaruit blijkt dat coronavirus afkomstig is uit een laboratorium in de Chinese stad Wuhan.

Dat zei hij donderdag op een persconferentie.

Tegen verslaggevers zei Trump dat hij dankzij het bewijs dat hij heeft ingezien er vrijwel zeker van is dat het lab in Wuhan de oorsprong van de virusuitbraak is. De president had geen bewijs, omdat ‘het onderzoek nog loopt’.

“Het is vreselijk wat er is gebeurd”, zei Trump. “Of ze hebben een fout gemaakt, of het begon als een fout en daarna hebben ze er nog een gemaakt. Of deed iemand iets met opzet?”

De Amerikaanse inlichtingengemeenschap heeft vastgesteld dat het virus niet door mensen is gemaakt of genetisch gemodificeerd. Dat maakte het hoofd van de gemeenschap, die uit zeventien diensten bestaat, donderdag …..

Lees verder bij de bron: Wel.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook in Nederland gevallen van mogelijk nieuwe kinderziekte of het is Corona

NL-Alert app maakte ook volgen van gebruikers mogelijk