in , , , , , ,

Het is over en sluiten met het online bestellen van illegaal vuurwerk bij de buitenlandse Bombashop, UltrasShop, Pyrofans en Psychoeffect

De politie is bezig met een enorme actie tegen illegaal vuurwerk. Samen met België, en Polen zijn vier grote webshops voor illegaal vuuwerk op zwart gezet. De politie vermoedt dat de websites goed waren voor tachtig procent van het illegale vuurwerk dat per post Nederland in kwam.

Ongeveer 2000 Nederlanders die illegaal vuurwerk kochten op Poolse websites, kunnen een bezoekje van de politie verwachten. De politie heeft er samen met het Openbaar Ministerie voor gezorgd dat er vier websites inmiddels uit de lucht zijn gehaald.

Het is voor het eerst dat de politie online vuurwerkshops uit de lucht haalt. De offline gehaalde webshops zijn Bombashop, UltrasShop, Pyrofans en Psychoeffect, zo bevestigt de politie aan RTL Nieuws. In Nederland, en Polen zijn de servers van de betreffende webshops in beslag genomen.

“Kopers die nog niet zijn bezocht, kunnen binnenkort politie aan de deur verwachten”, vertelt officier van Karin Broere. Ook als ze het vuurwerk niet meer hebben, wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Lees verder bij de bron: RTL Nieuws

Gelijk het nadeel van de in beeld gebracht, je hebt totaal geen meer. We zijn op weg naar een verziekte waarin niets meer mag of kan, op elke hoek van de straat een camera, wifi tracker, GPS lokatie tracker en meer van dat soort dingen.

https://www..com/watch?v=P3FXBGuFc88


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Erik
2 jaren geleden

Laat ze lekker vuurwerk verkopen! Er is nog nooit iets mis gegaan met dergelijke paketten en die ongelukken, dat valt wel mee.

Pyro
2 jaren geleden

Haha game on ales is gewoon terug van bomba

Wim vos
Antwoord aan  Pyro
2 jaren geleden

Haha tjaa ze hebben het inderdaad altijd over ‘kat & mluis spelletje’ 1-1 dus????????????

Oei, dit wordt spannend! Franse politievakbond kondigt staking voor onbepaalde duur aan: “uit solidariteit met de Gele Hesjes”

Mind blowing: gigantisch netwerk van Amerikaanse militaire basissen in Afrika bij elkaar gewobbed