in , ,

Het gaat werkelijk fantááástisch met Nederland!

descarga 4

Ziekenhuizen gaan failliet, en de belastingbetaler draait op voor de loonkosten van het personeel, en dekt de ‘claims’ af, omdat de eventuele nieuwe eigenaar anders geen verzekering meer kan krijgen. Scholen zitten met een dusdanig tekort aan leerkrachten, dat ze kinderen naar huis sturen. De prijzen van woningen gaan door het dak, omdat buitenlandse ‘investeerders’, die zwemmen in vers gedrukte Euros en Dollars, verdiend door de export van goederen náár ons land en andere westerse landen, het een koopje vinden.

We kopen steeds meer van die spullen bij buitenlandse ‘webwinkels’, terwijl de échte winkels, die met personeel, in hoog tempo sluiten. De gaten in het ‘straatbeeld’ worden gevuld met steeds meer gezellige restaurantjes en koffiehuizen, waar we het geld uitgeven dat we voorheen in ons pensioenfonds stopten voor een verzorgde ‘oude dag’. Daarnaast verdienen we leuk aan de productie van, en handel in verdovende middelen, wat gepaard gaat met over straat rollende handgranaten, een golf van ‘liquidaties’, en vrachtauto’s vol gif die op weinig ‘groene’ wijze worden gedumpt.

Het gas is op, en de regering maakt ruzie met de Russische leverancier van het enige serieuze alternatief, omdat zijn smoel ons niet aanstaat. Door sancties, handelsrestricties en ‘Brexit’-initiatieven van zelfzuchtige ‘vrienden’ dreigt de wereldhandel op te drogen, waardoor Rotterdam zich op zou moeten maken voor een nieuwe recessie, maar inplaats daarvan verrijst er een nieuwe megalomane torenflat. Zelfs voor twee miljard aan ‘bonus’ uit de belastingruif komt Unilever niet naar Nederland, dus geven we het maar weg aan andere ‘ondernemers’, die als ‘business plan’ het ‘innovatief’ opstrijken van subsidies hebben.

Militairen moeten hun toevlucht zoeken tot een hotel, omdat hun barakken niet genoeg comfort bieden voor de mannen en vrouwen die geacht worden om in het open veld, onder een barrage van vijandelijk vuur te kunnen overleven. Om niet dood te vriezen tijdens simpele oefeningen kopen ze hun eigen uitrusting.

De regering strooit ondertussen met geld. Oekraïne, Syrië, uiteenlopende ‘projecten’ van ‘Sterren’ en megalomane oligarchen die toegang kochten tot het centrum van de macht zijn de begunstigden. Ook, of zelfs vooral, als het verse stromen ‘Nieuwe Nederlanders’ oplevert, die zorgen voor ‘werkgelegenheid’ en nóg grotere druk op de overspannen woningmarkt, wat rekenkundig zorgt voor een flinke stijging van het ‘Bruto Binnenlands Product’, waardoor de overheid nóg meer kan lenen. Ook het ruzie zoeken met andere landen is om die reden populair, want goed voor de wapenhandel en andere ‘hoogwaardige’ activiteit.

Anders dan het gros van de adviseurs van de overheid, en de ingekapselde ‘commentatoren’ in de media-fabrieken, ben ik van mening dat deze inrichting van een land niet toekomstbestendig is. Of ben ik te somber? Ben ik gewoon toe aan vakantie, en wat frisse lucht? Wellicht zie ik de wereld eind volgende maand, als ik weer terug ben met mijn blog, door een roze bril, en moet ik u excuses maken voor mijn gesomber, omdat de problemen die ik hier signaleer niet meer waren dan ‘groeistuipen’? We zullen zien………

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
e834b10b28f2073ecd0b470de7444e90fe76e7d610b3194390f2c7 640 internet crash

De EU wil uw emails lezen en uw surfgedrag napluizen

censuur 1540725910

Sick: PayPal blokkeert sociaal netwerk Gab nadat synagoge aanvaller als gebruiker is onthuld