in , , ,

Het hedendaagse Canada doet aan gedwongen sterilisatie van inheemse vrouwen en de niet zo uitstervende ijsberen

In Canada worden inheemse vrouwen tot op de dag van vandaag gedwongen tot sterilisatie. Een zestigtal vrouwen uit de provincie Saskatchewan dagen de lokale gezondheidsautoriteiten voor de rechter omdat ze onder dwang onvruchtbaar gemaakt werden.

Er zouden echter in het hele land dergelijke gevallen zijn. Amnesty International wil dat de Verenigde Naties druk zetten op Canada om een einde te maken aan de onethische praktijken.

Het tegen hun wil afbinden van de eileiders van inheemse vrouwen is een van de meest ‘gruwelijke’ praktijken in de gezondheidszorg in Canada, zegt Yvonne Boyer, een advocate van Métis-afkomst en senator voor de provincie Ontario.

Boyer en onderzoeker dr. Judith Bartlett brachten vorig jaar een uitgebreid rapport uit waaruit blijkt dat inheemse vrouwen uit de regio van Saskatoon in de centraal gelegen provincie Saskatchewan onder druk gezet werden om na de bevalling hun eileiders te laten doorknippen, doorbranden of afbinden.

Bovendien blijkt nu dat deze praktijk niet alleen gangbaar was in Saskatchewan. Ook in de provincies Manitoba, Ontario en Alberta zijn er slachtoffers, net als in de territoria Nunavut en de Northwest Territories.

Lees verder bij de bron: AD.nl

Er zijn op dit moment zoveel ijsberen in Canada dat ze de inheemse Inuit bedreigen, zo blijkt uit een overheidsrapport.

De dieren, die het volgens klimaatalarmisten erg zwaar hebben vanwege klimaatverandering, nemen zo snel in aantal toe dat ze niet veilig meer kunnen samenleven met mensen in het noorden van Canada.

De klimaatfanatici gebruiken vaak beelden van uitgehongerde ijsberen om te laten zien dat hun leefgebied wordt bedreigd door global warming en dat het aantal afneemt.

Uit een rapport dat is opgesteld door de autoriteiten in Nunavut blijkt iets heel anders, schrijft de Daily Mail.

Het rapport, dat tegen het einde van dit jaar gepubliceerd zal worden, laat zien dat er veel meer ijsberen zijn dan wetenschappers denken en dat er alleen maar méér bij komen.

“De Inuit geven aan dat er nu zoveel beren zijn dat hun veiligheid in gevaar komt,” valt te lezen in het rapport, waar de Windsor Star de hand op heeft weten te leggen.

Uit het overheidsrapport blijkt bovendien dat er liefst 9 ijsbeerpopulaties zijn in plaats van 1 die de wereld voorgespiegeld wordt.

“We weten wat we doen, maar de westerse wetenschap en modellen zijn te overheersend geworden,” klonk het.

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl

Vallen deze 2 verhalen aan elkaar te koppellen? Denk het niet, maar het geeft wel het idee dat de stem van de niet aan het slaafse westerse conformerende inheemse bevolking gesnoerd wordt met daarbij het voorkomen van het voorplanten van onwelvallige mensen.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
waarschuwing 1542626262

NZa: “Ernstige” waarschuwing Zilveren Kruis voor veel te laat melden poliswijzigingen

nep nieuws 1542642865

Noord-Koreaans ‘bedrog met nucleaire deal’ is nepnieuws o.a. gebracht door de New York Times