in , , , , ,

Het is dit jaar opvallend stil rondom de Bilderbergers, wat weten we wel?

Normaal gesproken zou rond deze tijd al bekend zijn waar de eerstvolgende Bilderbergconferentie zal gaan plaatsvinden en wie de genodigden zijn. Dit jaar is het opvallend stil rond de Bilderbergclub.

Het volk begint massaal in het verweer te komen tegen het establishment. De gele hesjes demonstreren al maandenlang in Parijs, ‘populistische’ partijen gaan aan kop in de peilingen en het internet wordt langzamerhand kapotgecensureerd.

De weerzin tegen de elite in Europa kan volgens activist, historicus en onderzoeksjournalist Tony Gosling een reden zijn waarom de locatie de volgende conferentie nog niet bekend is gemaakt.

Vorig jaar kwamen de Vijfsterrenbeweging en andere politieke partijen in verzet tegen de bijeenkomst de Bilderbergers in Italië. Verder wist de Daily Mail de bijeenkomst in 2018 korte tijd te infiltreren.

De eerste Bilderbergconferentie werd in 1954 georganiseerd op initiatief van onder meer prins Bernhard en Josef Retinger. De bijeenkomst werd gefinancierd door de CIA.

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pro-EU ‘Volt’ komt zo snel op!? Blijkt weer een club van George Soros

Onderzoekers VU Amsterdam vinden lek in Intel processors