in , , , , , ,

Pro-EU ‘Volt’ komt zo snel op!? Blijkt weer een club van George Soros

Soros 3

Het toneelstukje dat de partij Volt Europa opvoert voor de Europese Parlementsverkiezingen krijgt een steeds diepere betekenis nu blijkt dat de Open Society Foundation. Deze organisatie is onder meer bekend van het financieren van demonstraties.

De partij van Reinier van Lanschot kreeg ruim €20.000,- van de organisatie van , u weet wel: de man van de attitudeprogramma's.

De Open Society Foundation helpt Volt dus in de strijd om zeteltjes. Dankzij de € 20.000 van Soros' organisatie, volgens het Financieel Dagblad, hoeft men zich bij Volt Europa geen zorgen om te maken om de zogenaamde ‘waarborgsom'. Het is veelzeggend dat Van Lanschot en zijn partij deze subsidie binnenhaalt. Het onderstreept maar weer eens de realiteit van de waarin wij leven.

Alvorens je jezelf kandidaat kunt stellen voor bijvoorbeeld de Tweede Kamerverkiezingen moet u een kleine € 11.250,-. inleggen. Heeft u dat geld niet op uw spaarrekening staan dan moet u op zoek naar een financier die het bedrag voorschiet. Dit bedrag is de zogenaamde ‘waarborgsom' benodigd om uw democratisch recht te mogen uitoefenen. En dan moet u nog beginnen met bouwen.

Met het samenstellen van een lijst, communicatiekanalen opzetten. En dat alles kost tienduizenden 's. Geen enkel gemiddeld mens kan dat zomaar even opzetten.

Daarna bent u overgeleverd aan de communicatiemacht van de media en wat politieke tegenstanders over u vertellen. Of er wordt gelasterd maakt niet uit, het agenda-setting effect van de massamedia garandeert dat uw partij wordt gemaakt of gebroken door de massamedia.

Maar ondertussen zien we de Nederlandse lijsttrekker Reinier van Lanschot zichzelf opwerpen als ‘de nieuwe hoop voor een jonge generatie Europeanen'.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9344676230 55dbffe0f0 WhatsApp

Werk snel je WhatsApp bij! Besmet met Israëlische spyware

bilderberg 2019

Het is dit jaar opvallend stil rondom de Bilderbergers, wat weten we wel?