in , , , , , ,

Pro-EU ‘Volt’ komt zo snel op!? Blijkt weer een club van George Soros

Het toneelstukje dat de partij Volt Europa opvoert voor de Europese Parlementsverkiezingen krijgt een steeds diepere betekenis nu blijkt dat de Open Society Foundation. Deze organisatie is onder meer bekend van het financieren van demonstraties.

De partij van Reinier van Lanschot kreeg ruim €20.000,- van de organisatie van George Soros, u weet wel: de man van de attitudeprogramma’s.

De Open Society Foundation helpt Volt dus in de strijd om zeteltjes. Dankzij de € 20.000 van Soros’ organisatie, volgens het Financieel Dagblad, hoeft men zich bij Volt Europa geen zorgen om te maken om de zogenaamde ‘waarborgsom’. Het is veelzeggend dat Van Lanschot en zijn partij deze subsidie binnenhaalt. Het onderstreept maar weer eens de realiteit van de waarin wij leven.

Alvorens je jezelf kandidaat kunt stellen voor bijvoorbeeld de Tweede Kamerverkiezingen moet u een kleine € 11.250,-. inleggen. Heeft u dat geld niet op uw spaarrekening staan dan moet u op zoek naar een financier die het bedrag voorschiet. Dit bedrag is de zogenaamde ‘waarborgsom’ benodigd om uw democratisch recht te mogen uitoefenen. En dan moet u nog beginnen met bouwen.

Met het samenstellen van een lijst, communicatiekanalen opzetten. En dat alles kost tienduizenden euro’s. Geen enkel gemiddeld mens kan dat zomaar even opzetten.

Daarna bent u overgeleverd aan de communicatiemacht van de media en wat politieke tegenstanders over u vertellen. Of er wordt gelasterd maakt niet uit, het agenda-setting effect van de massamedia garandeert dat uw partij wordt gemaakt of gebroken door de massamedia.

Maar ondertussen zien we de Nederlandse lijsttrekker Reinier van Lanschot zichzelf opwerpen als ‘de nieuwe hoop voor een jonge generatie Europeanen’.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jim
2 jaren geleden

Deze Rat van JWHA moet je pletten.
Gas helpt niet

Soros Oorlogsmisdadiger
2 jaren geleden

Waarom loopt Soros nog steeds vrij rond (al gaat het bericht dat hij zou zijn geëxecuteerd in de VS). Dus mogelijk is zijn organisatie nog steeds actief. Ter info: Soros is/was een knechtje van Rothschild. Een satanist dus.
Het laatste waar de wereld behoefte aan heeft is aan figuren als Soros. Een verschrikkelijke figuur die openlijk zegt dat het niet zijn taak is om de wereld in de goede richting te sturen al vallen er miljoenen doden. Hij is er alleen om geld te maken …. Walgelijk … Het is niet voor niets dat in landen als Hongarije waar hij veel slachtoffers maakte men hem direct zou oppakken en berechten.

Werk snel je WhatsApp bij! Besmet met Israëlische spyware

Het is dit jaar opvallend stil rondom de Bilderbergers, wat weten we wel?