in , , ,

EU ruilt ene mislukte politicus in voor andere en stelt voorstander van EU-superstaat aan

eurozone12 amigos

Duitse minister Defensie,  groot voorstander van Verenigde Staten van Europa, mogelijk al naar voren geschoven
tijdens laatste Bilderberg bijeenkomst.

‘Ze krijgt deze post omdat ze onbeperkt stuur- en manipuleerbaar is’

—————————————————————————————————————————————-

Frans Timmermans, berucht vanwege zijn openlijke streven een einde te willen maken aan de nationale soevereiniteit en culturen van de EU lidstaten, is het ondanks zijn eigen zelfverzekerdheid toch niet geworden. De hoogste post van voorzitter van de Europese Commissie, officieus president van de EU, gaat zo goed als zeker naar de vrijwel onbekende Duitse minister Ursula von der Leyen.

In Duitsland zelf heerst vooral onbegrip over deze merkwaardige keus. Ja, ze spreekt goed haar talen en kent de stad Brussel goed (nou en?), maar verder wordt haar ministerschap van het departement Defensie vooral gekenmerkt door falen. Vermoedelijk is deze overduidelijke compromiskandidaat aangesteld omdat ze een overtuigde federalist en een groot voorstander van een Verenigde Staten van Europa is.

De Oost Europese Visegrad landen Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije waren –met steun van Roemenië, Bulgarije en Italië- mordicus tegen Timmermans, met name vanwege zijn eerder ingestelde strafmaatregelen nadat deze landen zich weigerden verder te laten islamiseren door massa immigratie. Maar ook zijn beschuldigingen dat al die politici die tegen een EU superstaat zijn ‘vriendjes zijn van Putin’ zoals hij letterlijk twitterde, hebben veel kwaad bloed gezet.

Daarnaast bleken ook Ierland, Kroatië en Letland niets te zien in Timmermans. Kortom: een te groot aantal landen wierp een ‘no go’ op voor de neomarxistische sociaaldemocraat uit Nederland. Als vice voorzitter van de EC was hij mede verantwoordelijk voor het miljarden kostende vluchtelingenverdrag met Turkije.

‘Onbeperkt stuurbare en manipuleerbare’ voorstander van federale superstaat

De Duitse minister Ursula von der Leyen werd in Brussel plots uit de hoge hoed getoverd, eerst nog als potentiële hoge vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken, maar nu dus zelfs als de eerste vrouwelijke ‘president’ van de EU. De christendemocraat staat vooral bekend om het totaal laten instorten van de Duitse defensie, die nog slechts een handjevol tanks, vliegtuigen en schepen kan inzetten. Het overgrote deel staat met pech of gebrek aan onderdelen aan de kant.

‘Goede nacht, Europa,’ wordt op de Duitse conservatieve site Hartgeld gespot. ‘Moet dit politieke kruitvat ook nog naar Brussel worden afgevoerd? Die heeft hier al NIETS gedaan gekregen, en alles via bekenden en adviseurs laten doen. Eén ding is zeker: het zal duur worden.’ Een redacteur merkt op dat Von der Leyen ook aanwezig was op de laatste Bilderberg bijeenkomst, en haar nieuwe baan vermoedelijk al daar beklonken werd. ‘Ze was voor deze post voorbestemd, omdat ze onbeperkt stuur- en manipuleerbaar is.’

‘Iedere nationaal-statelijke weerstand tegen de vorming van de EUSSR wordt nu een democratische plicht,’ schrijft een analist voor Journalistenwatch. ‘Een hervorming van de EU, zoals door de AfD (en in ons eigen land het FvD) wordt geëist, raakt steeds verder uit zicht. Dat brengt het enige alternatief dichterbij: een exit-campagne van de overgebleven democraten.’

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
terreur 1556359019

So it begins: EU-president Tusk pleit voor links groene politici in Brussel

bejaarden 1562247466

Hugo de Jonge, vicepremier en minister: laat bejaarden maar in de hitte zitten, GEEN airco!