in

Het kabinet gaat de teugels nog verder aantrekken, klinkt het in Den Haag

De cijfers over het aantal nieuwe coronabesmettingen dalen, maar het gaat het niet snel genoeg.

De verwachting in kringen rond het kabinet is daarom dat premier Mark en coronaminister Hugo de Jonge dinsdag extra maatregelen aankondigen om het virus in te dammen.

Het ziet er naar uit dat de toegestane groepsgrootte buitenshuis zakt van vier naar twee personen. Ook moeten pretparken, dierentuinen, musea, theaters en bioscopen de deuren waarschijnlijk een paar weken sluiten.

Verder ligt het volgens ingewijden voor de hand dat het kabinet een negatief advies geeft voor reizen naar het buitenland in de kerstvakantie.

Deskundigen van het Outbreak Management Team (OMT) adviseerden dit eerder al omdat in het voorjaar veel besmettingen mee terugkwamen uit skigebieden in de Alpen.

Bronnen in zeggen dat het kabinet hoe dan ook de teugels verder gaat aantrekken. De definitieve beslissing over de exacte maatregelen zou nog niet zijn genomen.

Het kabinet vergadert ook dinsdagochtend nog over corona en dan worden nieuwe cijfers over het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames nog eens door de meest betrokken ministers onder de loep ….

Lees verder bij de bron: Trouw


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ster
4 maanden geleden

En nu ben ik benieuwd of er als een echtpaar met een baby wel de weg op mag, ten minste naar buiten gaan. Ik vermoed van wel, omdat kinderen toch niet meegeteld worden? Anders vind ik het nog schandaliger dan anders. En dat is nog 1 kind.

Stop de Nieuwe Wereld Orde !!!
4 maanden geleden

Het is duidelijk dat de NWO regering onder Rutte wil zien hoever zij kan gaan voordat burgers massaal naar het binnenhof komen om de NWO bestuurders van hun plaats te halen en te lynchen.
Lock down heeft niets met CV-19 te maken maar is slechts bedoeld om controle uit te oefenen over de burgers.

In Australie is de politie wakker geworden en schaart zich inmiddels achter de burgers en ook in de rest van de wereld worden mensen massaal wakker.

Burgers wereldwijd hebben langzaam aan door dat zij door de elite eeuwen lang zijn gebruikt op een manier die alle voorstelling tergt met oorlogen, uitbuiting, afpersing, leugens over werkelijk alles, diefstal, criminaliteit, mishandeling, martelingen, rituele praktijken. De uitspattingen van de satanische elite kent werkelijk geen grenzen en tart alle grenzen tot het vernietigen van de planeet aan toe.

Homo sapiens is een heel eerlijk en optimistisch ras dat begaan is met het lot van zijn medemens en dat ras kan niet goed voorstellen en niet geloven hoe er een satanische elite is die slechts begaan is met het eigen ik.
Met al de acties van de cabal en met CV-19 is Homo Sapiens eindelijk wakker geworden
De positieve kant van Homo Sapiens is dat zij op geen enkele manier zal aarzelen de jacht op de elite wereldwijd te openen met gevaar voor eigen leven. Dat zit namelijk in onze genen.

De uitslag zal niet anders kunnen zijn dan dat de Cabal wereldwijd wordt verslagen en dat eens en voor al afgerekend wordt met partijen die het leven op aarde tot een hel hebben gemaakt.

Steven
4 maanden geleden

De UITKOMST is allang bekend.
Het hele plan is om de gehele middenstand te slopen en de bevolking aan dictoriale regeltjes vast te klinken.
Daarna komen de vaccinaties om vervolgens miljoenen, zo niet miljarden mensen de dood in te jagen.

R.T
Antwoord aan  Steven
4 maanden geleden

Kom op beetje positief blijven!! denk je nou echt dat 1% het kan opnemen tegen 99% ? Doe je eigen best zoveel mogelijk mensen te wekken op een rustige manier.
En vooral een overtuigende manier!!

Het gaat maar door: Terreuralarm in Wenen, ‘aanval op synagoge’

Er is corona, dus dan maar een vuurwerkverbod