in , , , , ,

Het marionettenregime heeft de privégegevens van alle Nederlanders zo goedkoop mogelijk verkocht

1000 euro rutte

Trouw meldt dat het Europese coronapaspoort meer medische gegevens toont bij het scannen dan Nederland had gewild, volgens het ministerie van VWS. Wat natuurlijk een aparte leugen is.

Als ‘Nederland’ dat niet had gewild dan had ‘Nederland’ dat gestopt. Maar ‘Nederland’ heeft het niet gestopt. ‘Nederland’ heeft niet eens geprobeerd het te stoppen. ‘Nederland’ heeft ook niet eens geprobeerd ons zo goedkoop mogelijk te verkopen.

‘Nederland’ heeft ons gratis weggegeven. Omdat het gewetenloze tuig dat de macht gegrepen heeft in dit land niet in dienst is van het volk, maar in dienst van een kongsi van multinationals, globalisten, een internationaal opererende dievenbende die tot doel heeft de hele mensheid tot slaaf te maken.

Het zijn elke keer dezelfde doodvermoeiende rotsmoezen die deze criminelen onder leiding van Rutte ophangen. ‘Nee hoor, we willen echt niet meer EU, we onderhandelen keihard in Brussel’: En we krijgen meer EU. ‘We doen er alles aan om de massa-immigratie te stoppen’: En we krijgen meer massa-immigratie. ‘De Rutte deal met Turkije heeft de invasie gestopt’: De invasie gaat onverminderd door en daarbovenop zijn we miljarden kwijt aan Erdogan, naast dat we de jihadistische koppensnellers in Syrië financieren die de ‘vluchtelingen’ deze kant uitjagen.

We riepen het al een jaar maar werden weggezet als wappies, complotdenkers die geloven in samenzweringstheorieën.

Keer op keer op keer blijken ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccination Syringe Poison Woman  - pixundfertig / Pixabay

“Priktwijfelaars” blijkt grote groep: 55% van uitgenodigde mensen reageerden totaal niet’

shell

Milieudefensie wint rechtszaak tegen Shell! Het blijkt altijd nog gekker te kunnen