in , ,

Iedereen moet GroenLinks stemmen! Terreurclub Hamas maakt propagandafilmpje

hamas groenlinks

De Palestijnse terroristen van Hamas lijken écht van mening te zijn om de Nederlandse politieke partij zoveel mogelijk te ondersteunen.

Na een eerder stemadvies op de partij volgt nu ook een Arabischtalig propagandafilmpje, waarin diverse GroenLinks-politici uitvoerig worden aangeprezen vanwege hun stellingname rond het antisemitische idee BDS.

voor de volle 100% boycotten: het idee heet ‘BDS' en is één van de meest antisemitische ideeën die momenteel op de aarde rondzwerven.

Ook GroenLinks doet volop mee aan joden pesten sinds het ledencongres van de partij een resolutie aannam om BDS in te lijven in het eigen partijprogramma.

Hamas-fondsenwervers raden Nederlanders nu aan om op de partij van Jesse Klaver te stemmen.

En ze zijn zelfs al bezig met het ontwikkelen van propagandavideo's voor de nieuwbakken Anti-Israël. EPAL, de Europese PR-tak van Hamas, is zonder meer lovend over de partij in nieuwe 's.

 

 

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Smartphones Public Domain

Zal 5G telefoontechnologie tot dramatische bevolkingsreductie leiden aangezien mannen onvruchtbaar worden?

voedselbank

Wederom heeft de Voedselbank een stevige groei doorgemaakt, in afgelopen jaar 6% klanten erbij