in , , ,

DENK komt met propagandavideo: Baudet en Wilders gelinkt aan Hitler en Christchurch-schutter

DENK propaganda

In een nieuwe propagandavideo linken de haatzaaiers van de voormannen van rechts – Thierry Baudet en Geert Wilders – aan de holocaust en de genocide in Srebrenica. Ook 'ers Edith Schippers en Stef Blok zijn kennelijk een soort crypto-nazi's en worden door het nazislijk gehaald door de haatbrigade van .

Enige souplesse of subtiliteit hebben de haatheren van DENK inmiddels allang overboord gekieperd. Als een ware plaag des doods hebben ze huisgehouden in de fatsoensregels, om vervolgens uiteindelijk alleen nog maar het diepbruine niveau van bovenstaande video over te houden.

Want terwijl Tunahan Kuzu lekker antisemitisch de Joodse geschiedenis herschrijft in Israël, neemt zijn partij in Nederland het zogenaamd juist op voor Joden. Niet echt, natuurlijk, maar de Tweede Wereldoorlog wordt gebruikt als een soort waarschuwing voor wat er opnieuw kan gebeuren – maar dan met moslims als Joden.

Ondanks dat DENK het Jodendom helemaal niet zo'n warm hart toedraagt, maar dat doet er even niet toe.

En fin, in een propagandavideo waar Leni Riefenstahl haar vingers nog wel bij zou aflikken monteert DENK een hele serie nieuwsbeelden en optredens van Adolf aan elkaar. Het moet allemaal maar één suggestie geven: we slaapwandelen een reïncarnatie van het Derde Rijk binnen. En door wie komt dat?

Door Geert Wilders en Thierry Baudet, die allemaal heel ‘gevaarlijke' dingen zeggen.

https://www.facebook.com/DenkNL/videos/437257610367243/

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
stop 1558091260

CBS bewijst: alleen naïeve jongeren hebben vertrouwen in opgedrongen EU

censor 1558094170

Ze is slim en pas 14 jaar, YouTube is doodsbang voor haar, heb je een mening? Deplatforming!