in , ,

IMF en Wereldbank brengen eigen cryptomunt uit

crypto 1555273478
geralt / Pixabay

Dat klopt helemaal! Maar we moeten ook weer niet té enthousiast reageren hierop. De bedoeling van het Internationaal Monetair Fonds samen met de Wereldbank is…zelfstudie.

Praktijkervaring opdoen. Ze willen de praktijk met eigen zien van cryptomunten, blockchain, smart contracts en zo meer.

Dat is de reden van het lanceren van de Learning Coin. De ‘leermunt’. Toch is het een big deal op zich, zo’n sterke interesse voor de crypto en blockchain wereld.

Al doende leert men

De Learning Coin ‘will give their staff a better understanding of the goods, smart contracts and transparency, and bads, such as money laundering, of this technology’. De munt zal alleen binnen de organisaties zelf circuleren.

Newsbtc.com stelt nog dat de organisaties meteen kunnen uitproberen hoe de technologie wettelijk te regelen. Of aan zekere banden te leggen?

Dat zal nog geen sinecure worden, vermoeden wij…

Laatkomers

Ondertussen is de blockchain trein al lang uit het station vertrokken hoor! Terwijl het IMF en de Wereldbank nog aan het bekijken zijn of ze wel de trein gingen nemen… Met meer dan 60 procent van de grootste ondernemingen ter wereld die de technologie reeds toepast.

De studie die dit vaststelt concludeert ook nog dat ‘that almost 90% of large corporations have a strong interest in the application of blockchain technologies and artificial intelligence.’

Lees verder bij de bron: Biflatie.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ongelijkheid 1539884513

Turkse Almeloërs verzwijgen vermogen in eigeland, uitkeringen gestopt geld terug gevorderd, trekken racisme kaart, mogen alles houden

16107441688 697847bd4c tesla

Tesladroom van de happy few is inmiddels nachtmerrie van 5,5 miljard euro voor de arbeider