Turkse Almeloërs verzwijgen vermogen in eigeland, uitkeringen gestopt geld terug gevorderd, trekken racisme kaart, mogen alles houden

aitoff / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. jungleelephant schreef:

  Al die oplichters het land uit flikkeren;het is genoeg geweest!

 2. Wim Vreeswijk schreef:

  Elseviers Weekblad meldde onlangs 90 16-3-2019, pagina 14 t/m 17 dat er, vanwege het zo door onze ‘fraaie’ regering bejubelde drugsgedoogbeleid, er jaarlijks 16 tot 17 miljard wordt weggesluisd naar Marokko, Turkije, Dubai en zelfs EU-land Spanje. Vandaar dat onze eigen sociale economie al jaren aan het versoberen is qua koopkracht, fiscale aftrekposten, voorzieningen. Mag ik ff kotsen!

 3. NL = NWO gidsland schreef:

  Je mag niet vloeken, maar zo langzaam zou je dat wel eens willen doen.
  Kan de rechter uitleggen waarom hij autochtone Nederlanders discrimineert, want dat is wat er gebeurt. Als een autochtone Nederlander een huis in het buitenland bezit moet hij dat aangeven en betaalt daar flink belasting over omdat het huis als vermogen wordt gezien. Vermogensbelasting is zowiezo krankzinnig want daar hebben mensen voor gewerkt en op dat loon is al belasting ingehouden.
  Maar als Marokkanen en Turken een huis hebben in hun thuisland wordt dat niet als vermogen geteld.
  En nog gekker: de Turk blijft gewoon uitkering ontvangen … Iets wat voor de autochtone Nederlander onmogelijk is. Als het een beetje tegen zit kan hij eerst zijn huis opeten.
  Als we het over discriminatie hebben dan geldt op dit moment dat de autochtone bevolking gediscrimineerd wordt.

  Maar het gaat verder: veel van de allochtonen werken niet en krijgen een uitkering. Waarom dat zo is is een verhaal apart. Die uitkering mag ook weer door de autochtone burgers worden betaald. De belasting in Nederland behoort tot de hoogste ter wereld. Als je alle vormen van belasting bij elkaar telt kom je op ruim meer dan 85 % van het verdiende inkomen. Tegelijkertijd zorgen de grote multinationals dat zij hun belasting betalen in belastingparadijzen. En daar doet “de beste regering ooit” onder Rutte helemaal niets aan.

  De NL is totaal gedomesticeerd en laat zich alles welgevallen. Ze werken dag en nacht, zijn extreem loyaa en werken zelfs als zij op vakantie hun laptop meenemen en kinderen staan vakken te vullen zodat ze een smart phone kunnen kopen.
  Hoe is het zover kunnen komen ….

Heb jij er iets over te zeggen?