in ,

IMF haakt af in Griekse deal want te veel pijn!

Terwijl de EU, de ECB en het IMF als volleerde maffiosi een wurgcontract hadden afgeperst waarvan Griekenland alleen maar slechter werd, en daarbij ook de Griekse democratie en passant hadden omgelegd, begint het IMF zowaar in gewetensproblemen te komen!

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) kan niet meewerken aan de deal die nu op tafel ligt tussen Griekenland en de schuldeisers. In deanalyse van het IMF staat dat de deal ervoor zal zorgen dat de Griekse staatsschuld zal stijgen naar ongekende proporties. Omdat Brussel weigert schulden kwijt te schelden, zullen de Grieken er heel lang over doen totdat ze überhaupt kunnen gaan aflossen. Het IMF kan niet meewerken aan een reddingsoperatie als de schuld niet draagbaar is en er geen aanwijzing is dat dit snel zal veranderen. Eigen regels van de instelling schrijven dit voor.

Wow, New World Order organisatie IMF komt zowaar op voor de Griekse burgers. Het kan kennelijk nog anno 2015. Bijzonder, want meestal is het IMF als publieke gezicht van deBank for International Settlements juist het breekijzer om bevolkingen op de knieën te dwingen namens bankiers en multinationals! Dat gezegd, dit is ook niet de eerste keer dathet IMF in gewetensproblemen komt wat betreft Griekenland. Benieuwd wat hier nu uit voort komt.

Lees verder via: Lang Leve Europa!

Photo by infomatique


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kabinet heeft lak aan medisch beroepsgeheim jeugdzorg

Online identificeren met eID: nooit meer anoniem shoppen?