in , , ,

IPCC wakkert in vooral de EU, de klimaathysterie verder aan met angstzaaiend rapport

e837b30d20f2073ecd0b470de7444e90fe76e7d610b0104293f6c9 640 climate change e1539114656584

Buiten de EU ligt niemand er wakker meer van, vooral omdat van alle eerdere doemdenkvoorspellingen niets terecht is gekomen.
Maar in Europa smult de gevestigde orde, inclusief de linksgroene milieu- en energielobby, van het nieuwste rapport van het IPCC, het politiek-ideologische klimaatpanel van de VN.

De hysterie rond de volkomen normale, al eeuwen aan de gang zijnde zeespiegelstijging en de geringe temperatuurstijging die volgens duizenden onafhankelijke wetenschappers niets met menselijke CO2 uitstoot te maken heeft, wordt verder aangewakkerd om van de naïeve Europese burgers nog eens € 2,4 biljoen los te peuteren – geld dat in een bodemloze put van klimaatpropaganda en een handjevol profiteurs verdwijnt.

Alleen Europa trapt nog in ‘laatste kans om de planeet te redden’

Klimaatverslaggever James Delingpole schrijft dat de reden dat steeds minder mensen dit ‘laatste kans om de planeet te redden’ doembeeld geloven is dat we het al zo vaak hebben gehoord en er nooit iets van terecht kwam. Daarnaast is er simpelweg geen hard wetenschappelijk bewijs voor, een ongemakkelijke waarheid waar steeds meer mensen inmiddels dankzij het internet van op de hoogte zijn.

Desondanks probeert het IPCC de wereld wijs te maken dat (door mensen veroorzaakte) klimaatverandering verantwoordelijk is voor de verspreiding van allerlei ziekten en virussen. In alle gevallen zijn het lokale omstandigheden (zoals een verbod op DDT, verandering in landgebruik) die zorgen voor een toename van infecties.’

Met een flinke omhaal van woorden zegt het IPCC nu dat het –sowieso tot mislukken gedoemde- Klimaatakkoord van Parijs inderdaad is mislukt, en de gewenste reductie van CO2 veel eerder dan 2030 moet plaatsvinden om de planeet niet verder dan 1,5 graden Celsius te doen opwarmen.

1,5 graden ten opzichte van het ‘pre-industriële niveau’, maar dat vastgestelde niveau is niet gebaseerd op gezond wetenschappelijk onderzoek, maar afkomstig van klimaatalarmisten die er uit puur eigenbelang enkel baat bij hebben de zaken zo somber mogelijk voor te stellen. Die 1,5 graden is overigens ook een volkomen uit de lucht gegrepen getal, en werd verzonnen door de extreemlinks-groene klimaatactivist Joachim Schellnhuber. (leesvoer over hem)

Klimaatverandering is normaal

Klimaatverandering is normaal en is er altijd al geweest. In de Middeleeuwen groeiden er subtropische planten in Nederland die nu alleen nog maar ten zuiden van de Alpen zijn te vinden. Daarna volgde een kleine mini ijstijd die de Noordzeekust deed dichtvriezen. Van enige menselijke uitstoot c.q. invloed was geen enkele sprake, en ook op dit moment vallen alle temperatuurswisselingen en de zeespiegelstijging ruim binnen alle normale klimaatfluctuaties.

Lees ook verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

Hier de uitleg en nog veel erger want daar wordt zelfs 3,2 graden vermeld op een “linkse” klimaatgekte website

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
junckeronderzoek e1513156234642

EU-asielagentschap blijkt één grote frauduleuze en onverantwoordelijke bende

juncker kust timmermans 700x456

Het zal toch niet? Frans Timmermans wil Juncker als ongekozen EU-opperhoofd opvolgen