in , , ,

IPCC wakkert in vooral de EU, de klimaathysterie verder aan met angstzaaiend rapport

Buiten de EU ligt niemand er wakker meer van, vooral omdat van alle eerdere doemdenkvoorspellingen niets terecht is gekomen.
Maar in Europa smult de gevestigde orde, inclusief de linksgroene - en energielobby, van het nieuwste rapport van het IPCC, het -ideologische klimaatpanel van de VN.

De hysterie rond de volkomen normale, al eeuwen aan de gang zijnde zeespiegelstijging en de geringe temperatuurstijging die volgens duizenden onafhankelijke wetenschappers niets met menselijke CO2 uitstoot te maken heeft, wordt verder aangewakkerd om van de naïeve Europese burgers nog eens € 2,4 biljoen los te peuteren – geld dat in een bodemloze put van klimaatpropaganda en een handjevol profiteurs verdwijnt.

Alleen Europa trapt nog in ‘laatste kans om de planeet te redden’

Klimaatverslaggever James Delingpole schrijft dat de reden dat steeds minder mensen dit ‘laatste kans om de planeet te redden’ doembeeld geloven is dat we het al zo vaak hebben gehoord en er nooit iets van terecht kwam. Daarnaast is er simpelweg geen hard wetenschappelijk bewijs voor, een ongemakkelijke waarheid waar steeds meer mensen inmiddels dankzij het internet van op de hoogte zijn.

Desondanks probeert het IPCC de wereld wijs te maken dat (door mensen veroorzaakte) klimaatverandering verantwoordelijk is voor de verspreiding van allerlei ziekten en virussen. In alle gevallen zijn het lokale omstandigheden (zoals een verbod op DDT, verandering in landgebruik) die zorgen voor een toename van infecties.’

Met een flinke omhaal van woorden zegt het IPCC nu dat het –sowieso tot mislukken gedoemde- Klimaatakkoord van Parijs inderdaad is mislukt, en de gewenste reductie van CO2 veel eerder dan 2030 moet plaatsvinden om de planeet niet verder dan 1,5 graden Celsius te doen opwarmen.

1,5 graden ten opzichte van het ‘pre-industriële niveau’, maar dat vastgestelde niveau is niet gebaseerd op gezond wetenschappelijk onderzoek, maar afkomstig van klimaatalarmisten die er uit puur eigenbelang enkel baat bij hebben de zaken zo somber mogelijk voor te stellen. Die 1,5 graden is overigens ook een volkomen uit de lucht gegrepen getal, en werd verzonnen door de extreemlinks-groene klimaatactivist Joachim Schellnhuber. (leesvoer over hem)

Klimaatverandering is normaal

Klimaatverandering is normaal en is er altijd al geweest. In de Middeleeuwen groeiden er subtropische planten in die nu alleen nog maar ten zuiden van de Alpen zijn te vinden. Daarna volgde een kleine mini die de Noordzeekust deed dichtvriezen. Van enige menselijke uitstoot c.q. invloed was geen enkele sprake, en ook op dit moment vallen alle temperatuurswisselingen en de zeespiegelstijging ruim binnen alle normale klimaatfluctuaties.

Lees ook verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

Hier de uitleg en nog veel erger want daar wordt zelfs 3,2 graden vermeld op een “linkse” klimaatgekte website


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
W. Wakker
2 jaren geleden

Dan nog maar eens een keer uitleggen:
1. Er zit slechts 0.035 % CO2 in lucht. Dat is bijna niets. De rest is stikstof (20 %) en zuurstof (80 %).
2. Planten hebben CO2 nodig om te groeien. Planten absorberen CO2 en zetten deze via fotosynthese om in O2 en C. De C is nodig voor de groei van de plant en die komt dus niet uit de grond!
Omdat het CO2 percentage zo laag zo laag is zitten planten continu tegen een beperking van CO2 aan.
Dat is ook waarom tuinders zo graag CO2 afnemen van aardgas gestookte centrales en daar ook graag voor betalen.
Als de CO2 iets stijgt zal onmiddellijk de plantengroei toenemen en het CO2 percentage doen dalen.
Het systeem werk dus stabiliserend.
3. De CO2 zou verantwoordelijk zijn voor de “isolatiedeken” om de aarde wat op zich al nauwelijks klopt, maar zelfs al zou een verdubbeling van het CO2 percentage optreden dan nog komt er geen isolatiedeken want er zit vrijwel geen CO2 in de lucht.

Het hele CO2 verhaal is een broodje aap verhaal bedoeld om te laten zien dat de mensen van deze wereld alles kan worden wijsgemaakt ….
En helaas blijft het niet bij dit ene feit. Dagelijks zijn er vele false flag operaties die burgers angst aanjagen en ze op hoge kosten jagen en chaos te creëren (vele immigranten, oorlogen, onoplosbare begrotingstekorten die er nooit waren) met als uiteindelijk doel een fascistische wereldregering tot stand te brengen.
De oplossing is heel simpel: mensen wordt wakker en onderzoek de feiten !!! Op internet is heel veel te vinden.

EU-asielagentschap blijkt één grote frauduleuze en onverantwoordelijke bende

Het zal toch niet? Frans Timmermans wil Juncker als ongekozen EU-opperhoofd opvolgen