in ,

Is er een ‘stiekeme’ uitrol van 5G gaande?

Tijdens de huidige lockdown wordt er volop doorgewerkt aan de ‘upgrade’ van de mobiele . Lees: er worden op allerlei locaties 5G installaties (masten en antennes) geplaatst.

Het is een uitgelezen moment voor degenen die 5G willen doordrukken. De winkels, onderwijsinstellingen, kantoren, wijkcentra, bibliotheken, enzovoort, zijn leeg. De stroom kan er zo makkelijk af en niemand loopt de monteurs voor de voeten.

Op 25 maart publiceerde ik een eerste overzicht van meldingen over deze activiteiten. Op 29 maart een vervolg. Vandaag weer eenreeks nieuwe meldingen.

A16 / A59, lange rij bomen gehalveerd

Woensdag 1 april

Langs de A16 richting Rotterdam, iets voor de Moerdijkbrug nabij de afslag Zevenbergen is een lange rij bomen ‘gehalveerd’.
“Ze zijn allemaal op dezelfde hoogte afgezaagd. Het is bizar om te zien. Aan de onderkant zie je nog wel wat takken. De rij is naar schatting wel twee kilometer lang.”

Plaatsing nieuwe masten Abcoude (links) en Hilversum (rechts)

Woensdag 1 april

A2 bij Abcoude 5G5G Hilversum

A67, werk aan masten

Maandag 30 maart

“Hallo Fred,
Ik reed vorige week op de a67 Eindhoven Venlo en inderdaad daar werd ook aan een mast gewerkt! Verder las ik vandaag dat diverse netwerken minder bereik hadden door een storing. Daar stonden dus blijkbaar ook een paar masten uit ivm werkzaamheden!”

A32, 5G masten naast de snelweg

Maandag 30 maart

“Het viel mij op, dat bij Meppel- Zuid, dichtbij Staphorst en Nieuwleusen aan de snelweg volgens mij ook 5g masten staan.”

Dit speelt wereldwijd!’

Maandag 30 maart

Lees verder bij de bron: Transitieweb


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
10 maanden geleden

Je zou bijna zeggen dat corona er is om achterbaks en zonder fatsoenlijk onderzoek de G% door onze strot te duwen, koste wat het kost

5G straling is levensbedreigend
10 maanden geleden

Het is algemeen bekend dat 5G schadelijk is voor de menselijke gezondheid. Vreemd genoeg is geen enkel onderzoek gedaan naar 5G …. Toch worden overal 5G antennes neergezet. En de NL overheid vindt dat allemaal maar prima ????
Lees onderstaande link over het effect van 5G op zuurstof dat wij inademen :

https://beforeitsnews.com/alternative/2020/03/%f0%9f%9a-high-alert-corona-targeted-radiation-virus-no-contagion-%a8q-image-of-the-beast-3719000.html

FBI document: ‘Chinese wetenschapper gepakt die dodelijke virussen de VS in probeerde te smokkelen’

Bizar: Grote kledingmerken betalen orders uit Azië die al klaar zijn niet meer, want Corona