in , ,

Is men de controle over Donald Trump kwijt? We weten hoe dat eindigt….

Presidentskandidaten zijn in het algemeen niet meer dan een soort gecontroleerde poppen die precies uitvoeren wat ze moeten doen.

Dat was oorspronkelijk ook het geval met Donald , maar nu zijn er steeds meer signalen dat de man is weggebroken van zijn controleurs en zelf dingen wil gaan doen.

Misschien wel één van de grootste enigma's van onze tijd is het fenomeen Donald Trump. De man die ongeacht hoeveel mensen hij onderweg beledigt, onderweg schijnt te zijn naar de Republikeinse nominatie voor het presidentschap.

Er zou echt een soort dramatische gebeurtenis moeten plaatsvinden om Trump niet de voorverkiezingen als Republikeinse kandidaat te laten winnen.

Misschien is deze steeds groter wordende populariteit Donald ook wel enigszins naar het hoofd gestegen en krijgt hij steeds meer het gevoel dat hij kan doen en zeggen wat hij wil zonder dat dit enig gevolg zal hebben voor zijn populariteit.

Zijn zelfvertrouwen is nu zo groot dat hij in zijn toespraken afgelopen week heeft gezegd dat zijn volgers niet eens weg zouden lopen als er sprake zou zijn van een moord.

We hebben in een eerder artikel uitgebreid de Joods/Zionistische connecties van Donald Trump belicht en kwamen toen eigenlijk tot de conclusie dat het een slimme zet was om Trump in te zetten omdat Hillary dan zou eindigen in het Witte Huis, wat de bedoeling is van Wall Street en de Zionisten.

Misschien is er nu iets gebeurd wat ook de centrale planners niet hadden voorzien en dat is dat ongeacht welke uitspraken Trump doet hij steeds populairder lijkt te worden.

Misschien zelfs nu zo langzamerhand wel een situatie dat Trump niet meer doet wat zijn “handlers” van hem verwachten, maar dat hij werkelijk als president denkt een verschil te kunnen maken voor zijn land.

Als insider kent Trump natuurlijk ook de werkelijke agenda achter alles en dat is onder andere dat niet alleen Europa wordt overstroomd door illegale immigranten, maar ook Amerika.

Waar het serieus op begint te lijken is dat Trump het volk wil waarschuwen voor de dingen die gaan komen. Dat hij ondanks dat ook hij onder controle staat het toch niet kan laten om voor een flink deel zijn eigen ding te doen.

Eén van de manieren waarop dat zich uit, is de manier waarop hij de laatste tijd enkele malen tijdens een toespraak begon met het voorlezen van een gedicht.

Een gedicht over een slang die zich heel aardig en kwetsbaar voordeed, maar uiteindelijk zijn ware aard natuurlijk toch niet kon verbergen. Een gedicht dat volgens velen gaat over het Trojaanse paard van de vluchtelingen zoals die overal worden binnengehaald. Een gedicht met inmiddels een beeldende video die zwaar gecensureerd wordt op sociale media….

https://youtu.be/yeJ-iv3MOTo

Maken we hier iets historisch mee, waarbij een kandidaat die onder controle hoort te staan zijn eigen weg gaat en uiteindelijk dat zal doen wat het beste is voor het volk?

Die op dezelfde manier te werk zal gaan als een John F. Kennedy en misschien uiteindelijk ook wel vermoord zal worden of hebben we alsnog te maken met iemand die een uiterst geraffineerd spel speelt om Hillary Clinton in het Witte Huis te krijgen?

Lees verder bij de Bron: Niburu.co

 

Photo by cornstalker


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Google weet van elke foto waar het is geschoten en Facebook reconstrueert onze wereld

De verzorgingsstaat voor gewillige brave burgers verkeert in de afbraakfase