in ,

Israëlische man sterft na COVID-vaccin en 5K + “Gezondheidseffecten” gemeld in de VS

chimpansee vaccin

Na een handvol rapporten, waaronder een melding van een priester uit de omgeving van Philadelphia die zich vrijwillig aanmeldde als proefpersoon, over patiënten die een vaccin kregen die stierven in de weken na de tweede dosis, is een man in Israël 2 uur na ontvangst van het vaccin overleden.

Volgens berichten in de Israëlische pers stierf een 75-jarige man uit Beit Shean maandagochtend ongeveer 2 uur nadat hij het vaccin had gekregen.

De patiënt heeft het vaccin om 08.30 uur ‘s ochtends ontvangen en wachtte vervolgens op de gebruikelijke tijd in de gezondheidskliniek voordat hij naar zijn huis werd vrijgelaten nadat hij zich naar verluidt goed voelde. Enige tijd daarna verloor de man het bewustzijn en werd toen dood verklaard.

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid heeft een verklaring vrijgegeven over het overlijden: ‘Een 75-jarige man uit het noorden van het land die lijdt aan een actieve hartziekte en een kwaadaardige ziekte, die een aantal hartaanvallen heeft ondergaan, is vanochtend ingeënt tegen het coronavirus. en stierf kort na de ingreep thuis. ”

Een onderzoek naar de dood van de man is besteld door de directeur-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, prof. Hezi Levy, die een onderzoekscommissie heeft aangesteld onder leiding van het hoofd van de afdeling Veiligheid en Kwaliteit van het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Het nieuws over de dood van de man volgt op berichten dat 5K van de eerste 215K ontvangers van het vaccin in de VS een soort van “nadelige gezondheidseffectgebeurtenis” meldden , wat alles kan zijn dat het vermogen van een persoon om te functioneren en / of dagelijkse taken te voltooien ernstig beperkt .

Deze gebeurtenissen zouden ernstig genoeg moeten zijn om medische aandacht te vereisen, maar de exacte details zijn onduidelijk.

Lees verder bij de bron: ZeroHedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wereld slavernij.vaccinaties 02a 500x300 1

Spanje gaat namen vaccinweigeraars bijhouden in register en delen met EU

black flat screen computer monitor on white desk

De opvolger van Covid-19 is al aangekondigd: de SPARS pandemie van 2025 tot 2028