in ,

Israëlische ministerie van Volksgezondheid: Effectiviteit van Covid-19-‘vaccin’ stort in…

Nwo G Radiation Vaccination  - pixundfertig / Pixabay
pixundfertig / Pixabay

Het Israëlische ministerie van laat weten, dat mensen die tot de eersten behoorden die een Covid- kregen, nu kwetsbaar zijn voor infectie.

De effectiviteit van het neemt af en biedt, bij de mensen die in januari zijn gevaccineerd, nu slechts 16% bescherming!

Deze afname van de effectiviteit van het blijkt heel snel te gaan. Maar mensen die vier maanden later, in april, zijn gevaccineerd, hebben nog steeds een bescherming van 75%.

Het land heeft bijna uitsluitend het experimentele mRNA-middel (géén vaccin) van Pfizer gebruikt voor zijn Covid-reactie, die een van de meest uitgebreide en efficiënte in het Westen is geweest.

Maar het aantal gevallen is de laatste tijd plotseling gestegen, en wetenschappers vrezen dat ernstige gevallen die ziekenhuisbehandeling vereisen in de komende maanden kunnen verdrievoudigen..!

Onderzoekers van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem kregen de opdracht de plotselinge stijging van ernstige gevallen te onderzoeken.

Dr. Yotam Shenhar, de hoofdonderzoeker hierover: ….

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vrijheid is ver te zoeken
2 maanden geleden

Na 4 maanden nog 75% bescherming tegen een sprookjesvirus. Knap. En hoe hebben ze dat bedacht. berekend, onderzocht? Ze zijn de eersten ter wereld die “het virus” geïsoleerd hebben? Leugens leugens en nog meer leugens.

MASSA PSYCHOSE – Hoe een hele bevolking psychisch ziek wordt

Orlando Sentinel Today, our nation saw evil newspaper

VS plande oorlog in Afghanistan lang voor 11 september 2001