in ,

In Limburg gaan de politieagenten op cursus Arabisch

Ondanks de naar eigen zeggen tekorten van politieagenten en de brede klacht vanuit de samenleving dat er te weinig misdaden worden opgelost, heeft de politie in Limburg wel tijd en geld voor Arabische cursussen.

Enkele dagen terug werd er blij gecommuniceerd dat in Maastricht wel zeven wijkagenten een cursus Arabisch taal en cultuur hebben afgerond.

Dit om beter te kunnen communiceren op straat met mensen van Arabische afkomst, onduidelijk is of dit nu ook landelijke beleid is of gaat worden.

Aan het begin van het jaar waren er ook in Weert een aantal politieagenten geslaagd voor een cursus ‘Arabisch op de werkvloer’.

De aanbieder van de taal en cultuurcursussen weet te vermelden dat er aandacht is besteed aan ‘verschillende interculturele aspecten zoals omgangsvormen en Arabische spreek- en luistervaardigheden.’

De lokale politie weet nog te melden dat de agenten nu basiszinnen beheersen, maar dat ze ook nog een tolk achterhanden hebben.

De keuze hiervoor heeft niet enkel de maken met de al …

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. De enige conclusie kan zijn dat De Nieuwe Wereld Orde goede vorderingen maakt. En wij de burgers in Nederland laten het gebeuren en mogen al deze activiteiten ook nog betalen. En dat alles terwijl de regering tegen de wil van de burgers handelt en referenda ter zijde schuift.
    Waar overigens steeds over gezwegen wordt is dat we nu al over tussen de 5 – 10 miljard euro per jaar spreken ….
    Nederland vliegt achteruit. Stem FVD of PVV.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Je verwacht het niet: Vooral de links-stemmers zijn Boze Boeren zat

Tsunami van kansloze asiel-Moldaviërs overspoelt azc’s, eisen ‘zakgeld’, ‘sigaretten’, 2 x per dag ‘warm Moldavisch eten’ en ‘gratis kamer’