in , , ,

Klimaatverandering is sinds de jaren dertig een routinematige angst-tactiek

End is Near

VRAAG:  Is er een patroon?

Mei 1932

1932 Glaciers will melt

Juli 1932

1932 Climate Change

Mei 1947

1947 Climate Change

Februari 1969

1969 Climate Change

April 1994

1994 Sunspot


ANTWOORD:  Om welke reden dan ook, deze mensen hebben gepromoot dat de steden allemaal zullen zinken en dat wij de oorzaak hiervan zijn.

End is Near

Ze hebben dit scenario aangeprezen sinds de jaren 1930 toen er de Dust Bowl was. Het dook weer op na de Tweede Wereldoorlog toen ze probeerden te stoppen met de wederopbouw van de industrie en de vernietigde woningmarkt. Hetzelfde argument verscheen opnieuw in de jaren 1960 toen er een grote uitbreiding van de woningbouw was.

In de jaren zeventig, toen het kouder werd, draaide alles op zijn kop en was het wereldwijde afkoeling die de beschaving zou vernietigen.

Newsweek April 28 1975 Cooling World 0

Op 28 april 1975 publiceerde het tijdschrift Newsweek een artikel waarin ze alarm sloegen en oplossingen voorstelden om de ijskappen opzettelijk te smelten:

“Klimatologen zijn pessimistisch dat politieke leiders positieve actie zullen ondernemen om de klimaatverandering te compenseren, of zelfs om de gevolgen ervan weg te nemen. Ze geven toe dat sommige van de meer spectaculaire oplossingen die worden voorgesteld, zoals het smelten van de poolijs door het te bedekken met zwart roet of het omleiden van arctische rivieren, problemen kunnen veroorzaken die veel groter zijn dan die ze oplossen. Maar de wetenschappers zien weinig tekenen dat regeringsleiders overal bereid zijn om de eenvoudige maatregelen te nemen om voedsel op te slaan of om variabelen van klimaatonzekerheid in economische projecties van toekomstige voedselvoorziening op te nemen. “

Toen verscheen op 31 januari 1977 in het tijdschrift TIME het coververhaal met ‘The Big Freeze’. Ze meldden dat wetenschappers voorspelden dat de gemiddelde temperatuur op aarde met 20 graden Fahrenheit zou kunnen dalen. De genoemde oorzaak was natuurlijk dat mensen wereldwijde koeling creëerden. Het lijkt er gewoon op dat mensen zo krachtig zijn dat we het universum kunnen veranderen, maar er niet in slagen om corrupte vrije regeringen te creëren.

2019 09 09 6 25 49

Het verschil is deze keer dat ze regeringen hebben kunnen interesseren omdat ze dit kunnen stoppen door belastingen te heffen. Canada legde een belasting van $ 1.000 per woning op om de opwarming van de aarde te stoppen. Misschien is de theorie dat als de politici meer geld krijgen, ze minder zullen spreken en de hete lucht die ze uitblazen verminderen door te schreeuwen dat het einde nabij is.

2019 09 09 6 27 17

Ik zie dit als een afgeleide van de bevolkingstheorie die is ingesteld door Thomas Robert Malthus (1766-1834). Het was Malthus die voor het eerst zijn  “Essay on the  Principle of Population as the Affect the Future Improvement of Society”  publiceerde in 1798. Hij publiceerde het anoniem, bang om zijn naam erop te zetten, maar hij werd al snel ontdekt als de auteur. Malthus betoogde dat de productiemiddelen zouden worden overschreden door de bevolking die tot echte ellende zou leiden.

2019 09 09 6 27 50

De theorie van Malthus bleek volkomen onjuist te zijn, omdat hij ook niet begreep dat alles cyclisch is. Hij heeft nooit de technologische cyclus overwogen en hoe de landbouw is verbeterd van de oudheid tot zijn eigen tijd in de 18e eeuw. De voedselproductie heeft natuurlijk meer dan gelijke tred gehouden met de bevolkingsgroei en zelfs de bevolking doorloopt cycli. Momenteel zijn de geboortecijfers gedaald. Dan zijn er ziekten en plagen die onze samenlevingen bezoeken, om maar te zwijgen van oorlog, die allemaal samenkomen om de kudde als het ware te verdunnen.

Het klimaat is ALTIJD cyclisch veranderd. Iedereen die durft te beweren dat klimaatverandering  NIET door mensen wordt veroorzaakt, wordt belachelijk gemaakt omdat dit een politiek probleem is dat wordt gebruikt om belastingen te heffen en menselijke activiteiten te reguleren door steeds grotere delen van onze mensenrechten en vrijheid te verwijderen. Degenen die iedereen aanvallen die door de mens veroorzaakte klimaatverandering ontkent, worden ofwel gehersenspoeld of hebben een eigenbelang in de hele zwendel.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
fukushima record straling

Japan wil radioactief afvalwater kerncentrale Fukushima in oceaan dumpen

gasmasker 1568124807

Gasmaskers voldoen niet, was jarenlang bekend: militairen slecht beschermd tegen gifgas