in , ,

Laten we het eens omdraaien: Geen vertrouwen in de politiek!

Rutte tweede kamer

Help ! Ze doen het weer ! Paaien en beloftes maken , en wie doet dat ? Juist politici ! Waarom doen ze het weer ? Het antwoord is kort en simpel. Niet voor U beste mensen maar voor het wachtgeld , salaris en de macht.  Luisteren naar de beste burgers zit er wel degelijk in, ze weten exact waar de schoen wringt, echter het strookt met het partij belang of hun persoonlijk belang.

Natuurlijk kent een ieder de VVD, ze staan inmiddels bekend als de partij die de bedrijven voortrekt. Hun excuus ? De economie, want die is er voor de burger. Zonder een goede draaiende economie is er geen maatschappij. De praktijk wijst echter uit dat de economie er is voor het bedrijfsleven, beetje dikdoen, sigaar in het hoofd en een stropdas en maar praten over geld. De “markt” en de winstdelingen. De burger ziet dit gedrag nu al sinds de jaren 80 aan en denkt er het zijne van.

Maar de burger wil zekerheid, en dat is sinds de jaren 90 langzaam in het verval geraakt. de burger is zogezegd als een kikker gekookt. De burger was gelukkig, een alleenverdiener met werk op 40 uur basis en een redelijk salaris. Hij kon plannen maken, een huis kopen, en ook nog sparen. De nuts zoals elektriciteit, gas en communicatie was in handen van de staat en deze zorgden voor een eerlijke verdeling. Ineens sloeg rupsje nooit genoeg toe, de internationale politiek vertelde ons kikkerlandje dat wij het niet goed deden, we moesten meer overlaten aan de markt en de overheid, die alles goed geregeld had, moest terugtreden.

De VS, die handelde in olie en onderhandelde met de OPEC, vertelde ons dat we puisant rijk konden worden als we het maar op de liberale manier deden. In Groot Britannie was Thatcher aan de macht, en zij deelde deze mening. De “arbeiders” waren te machtig met hun bonden en het bedrijfsleven wilde expansie ! Bezuinigen was het credo, en de stakingen werden een feit. In GB werden de machtsmiddelen ingezet om de stakingen te breken en met succes. Nederland zag dit met lede ogen aan en drongen aan op onderhandelingen mbt bezuinigen. Want dat moest en zou de burger gelukkiger maken.

Er werd geschermd met begrotingstekorten, geen kip die het interesseerde, maar je wil meedoen en niet aan de zijlijn staan. Vanuit het Westen sloeg de privatisering toe, en zo zachtjes aan gleden de bezittingen van de burger in handen van het bedrijfsleven. De worst die werd voorgehouden was dat de burger het beter zou krijgen, diensten goedkoper, meer keus en echt bezit ! Want ja die vermadele belastingdruk !

Nu dit gold voor bedrijven werd voor het gemak vergeten erbij te zeggen en zo trapte de burger in het bezuinigingsplan. Lonen gingen omlaag, vakbonden gingen polderen en verloren hun geloofwaardigheid. Het moest anders ! Ondertussen nam de hebzucht toe, de kansen keerden en burgers gleden af van zekerheid naar onzekerheid. De 0 uren contracten en de flexbanen kwamen op en het eens zo belangrijke vaste werk hield op te bestaan. Ga maar naar het uitzendbureau, daar is werk voor U. Nu schoten deze “bedrijfjes / koppelbazen” in de opengevallen gaten. We moeten naar een 24 uurs economie , het moet sneller en beter. De burger kwam steeds vaker met lege handen te staan en de landsgrenzen werden steeds verder opengesteld voor wie maar wilde werken.

Het CDA en de VVD waren op dat moment innige partners en zij waren er dus verantwoordelijk voor dat de Nederlander werkloos thuis kwam te zitten, en de “arabier” de baantjes overnam. Natuurlijk voelde de burger de nattigheid en ageerde er ook tegen. Een politieke partij kwam ervoor uit dat dit zo niet langer kon en Janmaat werd bestempelt als een Racist en Fascist, en wel door de gevestigde partijen die het leed veroorzaakt hadden. De man bleek een ziener te zijn, want nu mag het en die partij zal het wel oplossen, de PVV is er !

Gaan we even kijken naar dit gedachtegoed, dan is dit eerder geopperd door de VVD maar ook door de LPF ( lijst Pim Fortuyn). Er zijn teveel gasten in Nederland, en die moeten weg !

Nee, niet de gasten moeten weg, het zijn de plucheklevers die macht en geld willen, geen zorgen voor de burger, gaat u maar lekker slapen mentaliteit. Ondertussen wordt de burger door het bedrijfsleven uitgezogen, gebruikt als slaaf en bestempelt als een consumeer machine. Een klein probleem dient zich aan, het geld van de burger is op ! Onzekerheid troef, de burger weet het niet meer, de macht berust bij een macht die de burgers behandelt als klapvee en brandstof voor hun zaken. De politieke partijen die dit willen rechtzetten hebben allang de feeling met diezelfde burger verloren en beginnen hun socialistisch gedachtegoed uit te dragen. Stem op ons, want alles gaat dan anders worden. Stem op ons, dan krijgt U er geld bij.

De burger staat erbij en is murw, ziet het niet meer zitten en gelooft in sprookjes dat het wel goed gaat komen. Het komt echt niet goed, enkele burgers gebruiken de sociale media en de alternatieve media om ervoor te zorgen dat de macht en de verdeling weer in balans gaat komen. Een herstelplan ligt klaar. De politiek die op dit moment zijn propaganda verkondigt heeft iets in de gaten en probeert het te bagatelliseren. Hun spel is uit, er gaan geen verkiezingen meer komen in 2017 ! Het vertrouwen in deze pluche klevers en landverraders is weg ( uitzonderingen daargelaten). Het zaadje is ontkiemd, en er is een lange weg te gaan om Nederland en de rest van Europa te overtuigen dat de privatisering een mislukt project is. Dat de burger de macht heeft en pas gaat morren als je de rechten en zekerheid afneemt. Nee, het is geen revolutie, maar gewoon die “eigenwijze Hollanders” ( Nederlanders).

Dus als wij burgers gaan protesteren berg je dan maar, we kennen middelen waar de verzonnen terrorist jaloers op zou zijn. Ontwrichten van binnenuit, we pakken ze waar het om draait. We pakken ze hun geld af, we pakken ze hun macht af, wij hebben eigen media ! Zij denken dat we nog leven in de jaren 80, ik heb nieuws, ook wij maken gebruik van de ( gratis) middelen tot protest en blokkades ! Wij geloven niet in vergunningen en locaties om te protesteren. Naar ons wordt niet geluisterd ? Dan voeren we een middel aan totdat naar ons geluisterd wordt ! Zonder aankondiging, spontaan en uit een onverwachte hoek. Hun wapens ? Onze wapens ! Geweldloos maar trefzeker.

Meedoen ? Ja graag, we maken een einde aan het landverraad en wie kan meedoen mag meedoen ! Maar aansluiten bij een beweging is niet wat wij voor ogen hebben. De bewegingen mogen zich aansluiten bij de burger. We rekenen op jullie. Kapot gemaakt door het establishment, gerepareerd door de burger ! Dus teken en doe mee !

Lees verder via de Bron: Urubin

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
23071829425 2498a3855a ISIS attack e1472642536525

Israelische denktank: Laat ISIS alstublieft heel

13516644324 ee0dac8410 tanken1

België gaat autootje’s mollen met nieuwe brandstof