in , ,

Let maar op: PvdA gaat gewoon weer meeregeren

8691331215 7b82ccbbbd asscher pvda

De signalen zijn uiteraard duidelijk: diverse pogingen die om allerlei totaal onnodige redenen afketsen en dan is er PvdAer Dijsselbloem als EU “MinFin” van de Euroafpersgroep en uiteraard de ongekozen EU Vice-Keizer PvdAer Frans Timmermans die voor minder EU-beleid zou gaan zorgen en vervolgens verliefd wegloopt met de EU en ons immer meer EU-beleid oplegt.

Lodewijk Asscher en Gert-Jan Segers. Nu de PVV door de andere partijen zwart op wit wordt uitgesloten, kan alleen dit tweetal VVD, CDA en D66 helpen aan een meerderheid. ‘Er ligt al maanden een draaiboek klaar waarin de PvdA aanschuift als regeringspartij,’ aldus Jan Nagel, 50Plus.

Je moet geen toekomst willen voorspellen, maar deze voorspelling lijkt vrij veilig: PvdA en VVD gewoon gaan weer samen verder regeren.

De status quo moet koste wat kost geborgd blijven

Verkiezingen of niet, het door de overheid gevoerde beleid mag nooit veranderen. De status quo moet immers koste wat kost geborgd blijven, ‘whatever it takes.’ Dat geldt uiteraard ook de functie en het beleid van Dijsselbloem en Timmermans in de EU.

“If voting made a difference, they wouldn’t let us do it. ”
— Mark Twain

Daarmee komt Nederland nu dus in een situatie dat de grootste zetel-verliezer (PvdA) rustig gaat verder regeren en de grootste zetel-winnaar (PVV) totaal wordt genegeerd. En daarmee geeft Rutte dan aan de keuze van de kiezer serieus te nemen. En het dan vreemd vinden dat ‘populisme‘ de kop op steekt…

Nog niet overtuigd, vraag jezelf dan het volgende af: van welke politieke partij is de formateur Herman Tjeenk Willink precies?

Het dagelijkse politieke bedrog in Nederland valt uiteraard al lang niet meer te plaatsen in zelfs de meest brede en gulle definitie van het woord democratie. Waarom Rutte continu dit soort volksverraad blijft uitvoeren? FvD voorman Thierry Baudet vertelt het duidelijk: 30 november 2019.

Update: En daar gaan we.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

Photo by Partij van de Arbeid (PvdA) cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
image001

De ‘ongewenste’ immigratie in EU-stijl: Een plaatje zegt meer…

crash chart

Gaat de grote klapper komen? ‘Meer dan 50% kans op wereldwijde financiële crash in 2018’