in , ,

Links Amsterdams zet ondernemers pand uit om illegale asielzoekers te herbergen

amsterdam 1555150707
Skitterphoto / Pixabay

Het is weer eens volkomen duidelijk waar de prioriteiten van het stadsbestuur van Amsterdam liggen: het door GroenLinks aangevoerde bewind is nu bezig om ondernemers uit hun gebouw te schoppen, zodat er meer illegale en uitgeprocedeerde asielzoekers kunnen worden opgevangen.

De ondernemers – die met z’n allen een zogeheten ‘broedplaats’ vormen – worden zonder pardon geruimd: “Een broedplaats heeft ook altijd iets tijdelijks in zich,” aldus de meedogenloze stalinistische wethouder Rutger Groot Wassink.

Amsterdam is steeds minder en minder de plaats voor mensen die zelf hun broek kunnen en willen ophouden, en meer en meer de stad van subsidieslurpers, uitkeringsverslaafden, en zelfs uitgewezen vreemdelingen.

Dat werd gisteravond weer eens pijnlijk duidelijk op één van de voorlichtingsavonden van de gemeente Amsterdam, waar wethouder Rutger Groot Wassink (GroenLinks, of course) plannen onthulde om ondernemers uit hun pand te zetten.

Ze moeten naar alle waarschijnlijkheid plaats gaan maken voor illegale migranten, die door de rechter al gesommeerd zijn te vertrekken.

GroenLinks vindt desondanks dat deze mensen meer recht hebben om in Amsterdam te wonen dan dappere mensen die hun eigen boterham verdienen, …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
united nations 1558515523

Van een nep klimaatprobleem naar wereldwijde controle van de VN

diesel 1558526394

EU geeft toe: Palmolie in diesel is niet duurzaam en stoppen met subsidie geen optie