in , , ,

Macron reageert op de meer dan 120 mesaanvallen per dag in Frankrijk: registratie wordt gestopt

In totaal zijn tussen 2015 en 2017 ongeveer 44.000 mensen het slachtoffer geworden van een steekpartij in .

Sinds enkele jaren wordt Frankrijk geconfronteerd met een opleving van aanvallen en vooral steekpartijen.

De en de rijkswacht hebben het er moeilijk mee om dergelijke aanvallen precies te kwantificeren – alleen diefstallen waarbij dit soort wapens gebruikt worden, worden specifiek benoemd.

De resultaten van de laatste studie van de National Observatory of Crime and Criminal Justice (ONDRP) naar delinquentie en strafrechtelijke reacties (ONDRP), die door het Franse dagblad Le Figaro zijn bericht, zijn echter wel verhelderend.

Dit laatste onderzoek van de organisatie – dat paradoxaal genoeg op 31 december wordt ontbonden – loopt van 2015 tot 2017.

Zij schat dat het aantal slachtoffers van steekpartijen in deze periode is gestegen tot 44.000, wat neerkomt op een gemiddelde van 120 slachtoffers per dag.

Volgens Le Figaro komt dit cijfer overeen met 37 procent van de 118.000 mensen die gemiddeld elk jaar verklaarden dat ze fysiek geweld hadden ondervonden door een persoon die niet bij hen woonde op het moment van de gebeurtenissen.

Deze toename van het aantal mesaanvallen maakt ook deel uit van het bredere perspectief van een algemene toename van het geweld, dat volgens Le Figaro sinds 2001 meer dan verdubbeld is, of het nu gaat om incidenten tussen ….

Lees verder bij de bron: Amalek


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Poepsjieke GL/D66-stemmende Plantagebuurt: bewoners worden gek van lawaai warmtepompen

De schandalige houtkap voor ‘groene biomassa’ ….