in ,

De schandalige houtkap voor ‘groene biomassa’ ….

Hoe duurzaam is het als je een gezond bos, met groot geweld van houtkapmachines en verpulveraars, tot moes maalt en van die moes in de , met veel energieverbruik zg. ‘pallets’ maakt?

Die pallets zijn kleine geperste houtkorreltjes, die van de fabrieken lekker duurzaam op transport gaan naar havens, en daar met grote vrachtschepen lekker duurzaam de oceaan worden overgevaren.

Vervolgens worden ze in lekker duurzaam vervoert van havens naar -centrales, die stroom gaan opwekken, door de pallets te verbranden..

En dat is in het kort een biomassa-centrale.. Lekker groen hè jongens van D’66 en Groen Links..?

Kijk naar de uitzending van EenVandaag, die FEITELIJK elke gezond-denkende Nederlander zou moeten zien. Met dank aan de redactie van dit programma!

Dit is geen ingewikkeld technisch verhaal over energie-alternatieven, maar wel een SCHANDALIG verhaal over misleiding en plundering.. Écht, een andere classificatie hebben we er niet voor.

En hoe een man als Eric Wiebes, Minister van Economische Zaken dit verhaal durft te verkopen aan de Tweede Kamer, is stuitend.

Het verhaal hieronder gaat over de vernietiging van de bossen in de Amerikaanse staat North Carolina, maar het staat natuurlijk als een voorbeeld voor de idiotie van de ‘alternatieve, milieuvriendelijke energiewinning via biomassa-centrales’.

Wat een daverende onzin, dat zul je hopen we met ons eens zijn. Laat jij ook je stem horen over deze mega-dwaling van overheid en Tweede Kamer, die onder leiding van Jesse Klaver en Rob Jetten de toon zet voor deze vorm van misleiding..

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ster
1 jaar geleden

Ja, ik weet het. Schandalig.

Macron reageert op de meer dan 120 mesaanvallen per dag in Frankrijk: registratie wordt gestopt

Van boeren, burgers en banken: de ontworteling van Nederland