in ,

Marechaussee-docent loopt mars tegen ritueel misbruik: ‘Grotere pandemie dan corona’

boy wearing brown coat looking on trees in shallow focus photography

Als je een voorbeeldfunctie hebt en je spreekt je openlijk uit tegen het coronabeleid, dan word je onherroepelijk teruggefloten.

De kritische oud-huisarts Marije Berkelaar besloot ontslag te nemen nadat ze een dreigende brief van de inspectie had ontvangen.

Senior jurist Isa Kriens zegde haar baan op nadat collega's screenshots van haar kritische tweets doorstuurden naar haar leidinggevende.

Huisarts Rob Elens mocht geen coronapatiënten meer genezen met hydroxychloroquine.

Psychiater Renate Tillema kreeg de inspectie op haar dak omdat ze toespraken hield tijdens coronaprotesten. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Het volgende slachtoffer van deze groteske aanval op andersdenkenden is Melchior Verbon, als docent werkzaam bij de .

Hij stond eerder al in de spotlights toen hij bekendmaakte dat hij zou meedoen aan een demonstratie tegen de coronamaatregelen op het Malieveld in Den Haag. Nu roept Verbon ‘alle militairen van ' op eind volgende maand een mars te lopen tegen ritueel kindermisbruik.

De opperwachtmeester wil ‘kindermisbruik, kinderhandel, orgaanhandel en ritueel misbruik van kinderen' aan de kaak stellen. Zijn werkgever heeft inmiddels afstand genomen van de actie, weet het AD, dat hem gelijk in de ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
white and red UNKs coffee store

Amsterdam gaat 500 ILLEGALE VLUCHTELINGEN gratis anderhalf jaar onderdak geven

global reset 05a

Here we go! IMF roept op tot nieuwe Bretton Woods moment