in

Met je coronahelden: geen toeslagen meer voor overwerkende zorgmedewerkers

marcrutte

Het Nederlandse laat zich weer eens van z'n meest harteloze, larmoyante kant zien: alle zorgmedewerkers die zich in het zweet hebben gewerkt om het te verdelgen worden volgend jaar gewoon in hun portemonnee gepakt.

Het kabinet gaat ze doodleuk hun toeslagen afpakken, als blijkt dat zij door overuren op een iets hoger salarispeil zijn uitgekomen.

Zo ben je nog de held van het land, en zo wordt je weer met een middelvinger en een bulderlach de semi- ingetrapt: dát is de uiterst grievende houding in jegens zorgmedewerkers.

Want dat ze zich drieënnegentig slagen in de rondte hebben gewerkt om te zorgen dat deze twaalf provinciën niet het onderspit dolven in de strijd tegen het coronavirus, dat moge als een paal boven staan.

Maar wie daarvoor te veel heeft overgewerkt met z'n zeer bescheiden salaris, die is pontificaal de pisang. Dan ben je volgend jaar gewoon je toeslagen kwijt.

En dit harteloze kruidenierskabinet gaat ook geen uitzondering maken.

Daar sta je dan:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
53e0dc424253aa14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784b7d2b79dc904e 640 little pony

Politiebond luidt noodklok en willen stoppen: ‘We raken grip op samenleving kwijt’

bet1

Politie knokploeg betrapt: Duidelijke videobeelden van wie er begonnen zijn om agressie te vertonen!!