in , ,

Politiebond luidt noodklok en willen stoppen: ‘We raken grip op samenleving kwijt’

Politieagenten die de afgelopen maanden betrokken waren bij ongeregeldheden en rellen, zoals gisteren in , zijn ‘het gestigmatiseer en de foute frames’ van de beu en overwegen te stoppen met hun werk.

Dat zegt Gerrit van de Kamp, voorzitter van politievakbond ACP, tegen deze nieuwssite. ,,We dreigen de grip op de samenleving compleet te verliezen.”

Een fietser die een klap van achteren tegen het hoofd krijgt, een oudere vrouw die tot tweemaal toe wordt natgespoten en een arrestatiebus die op een groepje betogers lijkt in te rijden: op en sites als Dumpert wemelt het van de filmpjes van de ongeregeldheden gisteren in Den Haag.

De krijgt er van alle kanten flink van langs, zelfs vanuit de landelijke .

Het hoeft zo niet meer’Gerrit van de Kamp, al ruim zestien jaar voorzitter van ACP, is het demoniseren van de politie spuug- en spuugzat…..

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Een opzetje voor de politie bondvoorzitter !!!
8 maanden geleden

Het is altijd verstandig eens te analyseren wat er aan de hand is in de samenleving …En dat kan de voorzitter van de politiebond ook. Denk ik dan. Doet me een beetje denk aan de tijd toen wij net een baby hadden die af toe onbedaarlijk huilde .. En wij vroegen ons dan af waarom die baby zo huilde. Had hij koude voeten, of had hij gewoon honger? Of was hij verkouden? Of kreeg hij tandjes?
Nu precies zo zou deze voorzitter politiebond kunnen denken … en dan denk ik dat het niet ver gedacht is dat burgers net als die baby ontevreden zijn of zelfs pijn hebben …. En mogelijk voert die ontevredenheid terug op de overheid die net als echte ouders wel eens te druk bezig zijn met hun kinderen – alleen niet op de goede manier. DIe grote dure groep van ambtenaren die de belangen van de burgers zouden moeten behartigen maar die zo’n 20 jaar geleden volledig zijn vergeten dat zij “nog een baby hadden”. Handboeken vol schrijven ze over dingen wat die arme burgers wel of niet mogen in duizenden wetten. En inmiddels hangen overal de camera’s …. “om de kleine in de gaten te houden”. Zou het mijnheer de voorzitter van de politiebond kunnen dat de burgers niet helemaal gelukkig zijn met de regering ???? Wat denkt U na 20 jaar NL regering en ongewenste EU bemoeienis ????
Zou het kunnen zijn dat de burgers het gevoel hebben nu al jarenlang te worden verwaarloosd ? Dat ze het koud hebben onder een te dun dekentje? Dat hun bedje nu wel een erg oud bedje wordt met veel te weinig ruimte? Zou het kunnen dat de “ouders” heel interessant met de huisbaas praten en de huisbaas al vertellen dat de kleine als hij groot is wel in het bedrijf van de buurman kan gaan werken … voor niet te veel geld.
Een overheid die heel enthousiast “kinderen van buiten” heeft gehaald die een prachtig nieuwe bedje krijgen, en eten en verzorging. Het is vreemd maar het lijkt of de ouders meer van de nieuwe kindjes houden dan van hun eigen kindje ?? en er komen steeds meer van de kindjes uit het verre buitenland en die nieuwe kindjes schreeuwen om het hardst en toepen dat de ouders nog veel meer voor hun zouden moeten doen …. De kindjes schreeuwen als een koekoeksjong … en het gedrag is stuitend …. Geen wonder dat het in huis bij tijd en wijle heel erg vervelend wordt.

Het zijn zomaar wat gedachten …. ik heb het bewust wat simpel gehouden zodat U het snapt …. Ik heb tegenwoordig het gevoel dat er niet veel mensen meer zijn die gewoon een beetje kunnen nadenken. Maar misschien kunt U met mijn beginnetje wel een paar bladzijden vol schrijven en dan moet U dat maar eens bepraten met “vader Mark Rutte” …. En hoewel mijn verhaal maar een simpele vergelijking is valt mij dan plotseling op dat Mark Rutte helemaal geen vader is ….. Pa Rutte is druk bezig met een nieuw huis en hij steunt de dronken huisbaas en vraagt hem of hij zijn stoel even moet vast houden ….
Tja, die Pa Rutte is een handige jongen maar als kind heb je echt niets aan die man …. En dat duurt nu al veel en veel te lang …

Tot slot valt het mij toch wel op dat het toch wel vreemd is dat die politiebondvoorzitter zelf niet had kunnen verzinnen wat ik hier zo opschrijf ….. Hoe kan het dat ik hem zo moet helpen om een beetje na te denken?

scherpschutter1943
8 maanden geleden

De politie is van het volk en door het volk, denkt men. Helaas is dat niet zo. Beste meneer Kamp.zie uw instructies in de politiewet dan weet u precies wat u moet doen of laten. De politie heeft tot taak de daadwerkelijke handhaving van de rechtsorde in nederland, in overeenstemming met de geldende rechtsregelen en in ondergeschiktheid aan het bevoegde gezag en hulpverlening aan hen die deze behoeven. Zo u ziet meneer Kamp, zonneklaar wie uw bazen zijn en u moet dus simpelweg doen wat er gezegd wordt. Dat u dat niet zint, o.k. maar dan moet u klagen bij het “bevoegde gezag”of wat daarvoor door gaat. Verwacht geen steun van de bevolking want die hebben al hun leergeld betaald met steun aan het “bevoegde gezag”. De tijd dat de politie er voor het volk was (oom agent) is allang voorbij. Het gezag van het bevoegde gezag heeft plaats gemaakt voor staatsterreur, geïnitieerd door alle linkse partijen, die nu met hulp en steun van de antifa-knokploegen en relschoppers, hun onderdrukkingsbeleid het volk door de strot drukken. Dat is het linkse overheidsbeleid. En de burgers gaan nog veel meer regeringsshit over zich heen krijgen, Maak de borst maar nat, beste overheidshandhavers. Uw moment komt steeds dichter bij dat u moet kiezen, het volk of de overheid.

machiavelli
8 maanden geleden

grip zijn ze al lang kwijt – met zo n asociaal markt-systeem van die stink J;;D MILTON FRIEDMAN
8 klootzakken hebben 11/9-2001 de DEMOCRATIE opgeblazen
Dat komt nooit meer goed

Martin
8 maanden geleden

Ja ik ben het in grote lijnen met de vorige reaguurder eens. De mensen worden wakker en realiseren zich dat we keihard beflikkerd worden door onze regering,europarlement,VN etc.. we hebben te maken met klassenjustitie b.l.m demonstratie mag wel maar als wij Nederlanders willen demonstreren tegen coronabeleid dan word dat verboden. Wie denken ze dat ze voor zich hebben? De mensen worden het zat De politieagenten zijn het zat, wat dacht je verdomme van ons burgers???. En wat dacht je van de discriminatie van de autochtone Nederlander ten gunste van een kleine minderheid die moord en brand schreeuwt . Als het hier zo slecht is flikker dan op naar je vaderland. Tuurlijk bestaat discriminatie in Nederland maar dat wil niet zeggen dat iedereen racist is of dat we op onze tenen moeten lopen en iederwoord moeten afwegen. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed en moet behouden blijven. Maar daarnaast kun je discriminatie ook bestrijden. Maar dat wil niet zeggen dat niemand meer een negatieve mening mag uiten over een onderwerp. De mensen moeten maar leren een wat dikkere huid te kweken. En er is ook altijd nog zoiets als een weerwoord.(J.Derksen) En de grip op de samenleving zijn we al langer kwijt en dat komt grotendeels door de linkse globalistishe agenda en de elite smeerlappen die erachter zitten. En de politieagenten moeten beseffen dat het ook om hun toekomst gaat en die van hun kinderen. Het zou wel eens mooi zijn als ze ook eens achter de bevolking gaan staan en i.p.v. alleen maar hersenloos de orders van de regering uit te voeren. Want dat werkt volkswoede en wantrouwen op. En dan dat geklaag dat het gefilmd word en online beland dan moet je je maar correct gedragen. Als ik dat geval van die zwarte man in Zwolle zie die dood ging naar zijn arrestatie. En dan die agent die zijn voet op zijn gezicht hield wat een klootzak! Toen ik dat zag werd ik woest want dat is mensonterend en niet nodig om iemand in bedwang te krijgen.

Zaten er onder de ‘oproerkraaiers’ op het Malieveld politiemensen in burger?

Met je coronahelden: geen toeslagen meer voor overwerkende zorgmedewerkers