in , ,

Politiebond luidt noodklok en willen stoppen: ‘We raken grip op samenleving kwijt’

53e0dc424253aa14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784b7d2b79dc904e 640 little pony

Politieagenten die de afgelopen maanden betrokken waren bij ongeregeldheden en rellen, zoals gisteren in Den Haag, zijn ‘het gestigmatiseer en de foute frames’ van de samenleving beu en overwegen te stoppen met hun werk.

Dat zegt Gerrit van de Kamp, voorzitter van politievakbond ACP, tegen deze nieuwssite. ,,We dreigen de grip op de samenleving compleet te verliezen.”

Een fietser die een klap van achteren tegen het hoofd krijgt, een oudere vrouw die tot tweemaal toe wordt natgespoten en een arrestatiebus die op een groepje betogers lijkt in te rijden: op sociale media en sites als Dumpert wemelt het van de filmpjes van de ongeregeldheden gisteren in Den Haag.

De politie krijgt er van alle kanten flink van langs, zelfs vanuit de landelijke politiek.

Het hoeft zo niet meer’Gerrit van de Kamp, al ruim zestien jaar voorzitter van ACP, is het demoniseren van de politie spuug- en spuugzat…..

Lees verder bij de bron: AD.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vraagteken 1564747971

Zaten er onder de ‘oproerkraaiers’ op het Malieveld politiemensen in burger?

marcrutte

Met je coronahelden: geen toeslagen meer voor overwerkende zorgmedewerkers