in

MH17: Waar is het autopsie-rapport van de piloten..?

MH17 deur Russische reportage e14205795341151

Het lijkt een simpele zaak: doorslaggevend bewijs over de op 17 juli 2014 neergehaalde MH17 wordt verborgen gehouden door het vijf-landen-onderzoeksteam dat ‘officieel onderzoek' doet naar het incident. Deze landen zijn, zoals je weet, als leider van het team, , , en.. Oekraïne. Het doorslaggevend bewijs zal het verslag zijn, dat we van de lijkschouwer te horen zullen krijgen over de doodsoorzaak van de piloten.. En natuurlijk, mét de identificatie van de slachtoffers, zijn ook de piloten geïdentificeerd en hun overblijfselen geanalyseerd..!

MH17-deur-Russische-reportage

Hoe is het mogelijk dat bij de berging van de wrakstukken van de MH17, een complete deur, met duidelijke schadesporen, achterblijft op de plaats van de crash..? Over het hoofd gezien, niet belangrijk genoeg..?? Geen plaats meer in de trein..? Is dit de deur die vlak achter de cockpitplaat heeft gezeten, die -samen met de cockpit- zo heftig is doorzeefd..??? De Russische TV wordt voor ‘-instrument' uitgemaakt (o.a. door de NOS-reporter ter plekke). wanneer ze deze deur in hun nieuwsuitzending laten zien.. Wie is hier nou bezig met propaganda…?

Want als uit het autopsierapport ‘simpelweg' blijkt dat de piloten door kogels werden gedood, dan is de verklaring over de oorzaak door een op de grond afgevuurde (BUK-) niet alleen onjuist, het is dan een regelrechte hoax gebleken. Dus: waar blijft dat autopsierapport van de vliegers, captain Wan Amra en co-piloot captain Eugene Choo.? Hoe ingewikkeld kun je het allemaal maken..?

Maar de SA-11 (NAVO-codenaam) of het ‘BUK' raketsysteem, dat direct door de Oekraïne werd aangewezen als moordwapen in handen van de separatisten, werd in werkelijkheid door Oekraïense soldaten bemand..! En dan is er de VS-regering, die al eens eerder de wereld keihard voorloog, om de Irak-oorlog te kunnen starten. Zijn zij nu bezig een nog gevaarlijkere te orkestreren..! Hierbij zit wellicht de potentie ingebouwd van een nucleaire oorlog tegen Rusland..!

Lees verder via WantToKnow.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0f69f3cd3ae5ff898d2292d5 640 economics e14205793386721

De ‘fictieve’ economie: Zeven redenen om zenuwachtig te worden

14781818875 0c40ef26dc bail in e14205800705931

Omgekeerde wereld: Na de bail-out komt nu de bail-in