in , ,

Migranten gedachten en bedoelingen blootgelegd, broodnodige verrijking volgens elite

Ik kwam in Boedapest aan om wat vrienden te ontmoeten. Toen ik op het Keleti treinstation aankwam, was ik gechoqueerd door wat ik daar zag. Massa’s mensen met een voorkomen, smerig, ongewassen en luidruchtig weigerden ze mij door de ingang te komen. Zij schreeuwden diverse beledigingen in mijn richting, ze probeerden mijn bagage te stelen.

En omdat, zoals ik al zei, ik vloeiend Arabisch spreek, verstond ik alles wat zei zeiden. Terwijl ik op mijn trein wachtte, zag ik wat er allemaal gebeurde in het station. Zonder enige schaamte deden mensen hun behoefte op de plaats waar ze stonden.

De vrouwen schreeuwden, ze werden geslagen door hun eigen mensen, niet door de , die raakte hen geeneens aan. Kinderen schreeuwden, er waren grote stapels met vuilnis. Ze konden geen enkele Europese taal spreken. Ze maakten lawaai, schreeuwden en alles waar ze in die chaos aan konden denken om te doen was het grijpen van de bagage van passanten en hen obscene opmerkingen naschreeuwen.

90 procent van hen waren mannen tussen de 18 en 45 jaar, volkomen gezonde mannen die zonder meer willekeurig kinderen grepen en zich een weg naar voren vochten, de kinderen gebruikend als een schild. Vijf mensen met kaartjes kwamen mijn treinstel binnen. We gingen zitten, de rest van de coupe was volledig leeg. Binnen een paar minuten gebeurde er iets ongelooflijks.

migrantenEen enorm geschreeuw, de ruiten sneuvelden, de situatie was ongelooflijk. Als een zwarte wolk stapte er een massa’s mensen naar binnen. Er waren ruzies, gevechten en andere verschrikkelijke dingen. De situatie bereikte een climax toen ze op een rustige toon tegen elkaar begonnen te praten, overwegende of ze ons zouden bestelen of niet.

Omdat dat Allah zou behagen en wij ongelovigen waren. En voor mij, het zou het zeker de moeite waard zijn om mij te verkrachten. Omdat ik niet gekleed was als een kuise vrouw. Ik draag geen hijab om mijn hoofd, dus ben geen moslim en dus slecht.

De trein stopte. Uit de luidsprekers klonk in het Engels en Duits dat de trein niet verder ging. De vier mensen en ikzelf die kaartjes hadden, begonnen ons een weg door de massa te vechten. In eerste instantie wilden ze ons niet laten gaan en ze spraken erover om ons als gijzelaar te gebruiken en dat het dus de moeite waard was om ons tegen te houden…

Tot zover dus het verslag van een nogal enerverende treinreis voor deze vrouw die, omdat ze zelf vloeiend Arabisch spreekt, alles heeft verstaan. Het komt naar u toe deze zomer, een influx uit Arabië en Afrika. De gewenste verrijking zoals de EU maar ook de individuele politici het voor u hebben bedacht. Dank aan Rutte, Pechtold, Klaver en de rest van de pluche-plakkers…

Full documentary…

  • Testimony of Train Ride from Hungary to Germany with Muslim Invaders

With subtitles…

  • German Woman Understands Migrant’s Arabic Threats On Train- Scary!

Lees verder via de Bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geld, het instrument waarmee enkelen de mensheid controleren

Duits rechtssysteem onder druk: Duizenden asielzoekers in hoger beroep tegen weigering asielaanvraag