in

Monsanto / Ebola Connectie – Monsanto En DOD Investeren In Ebola Vaccin Bedrijf.

8843619930 c52de232c9 Monsanto e14199679046691

Hoewel het onderhand zou geen verrassing meer zou moeten zijn voor iedereen, dat Monsanto hun handen hebben waar ze niet zouden moeten zijn, zal deze schokkende Monsanto/Ebola connectie, die werd blootgelegd door Mike Adams en NaturalNews.com rillingen naar je ruggengraat zenden. Naarmate er meer bevestiging dat de verspreiding van Ebola uit de hand loopt, zijn Monsanto en het ministerie van Defensie aan het investeren in een bedrijf dat zich bezig houdt met ebola medicatie behandeling. Terwijl de wereld richting een crisis gaat die het dichtste bij komt aan een “real-life zombie apocalyps”, volgens Mike.

Is ebola verworden tot een wapen, dat nu wordt losgelaten op Amerika en de wereld als de elitaire laatste wanhopige poging om de planeet te ontvolken? Waarom is Monsanto, een bedrijf dat is genoemd als ‘het meest kwaadaardige bedrijf in de wereld’, aan het investeren in een ebola medicatie bedrijf? Weten zij en het ministerie van defensie iets dat wij niet weten? De twee nieuwe video’s hieronder onderzoeken deze uitbraak vanuit verschillende hoeken, waaronder een waarschuwing van Truth Raider dat ebola een valse vlag operatie is en precies is wat Barack Obama nodig heeft om aan de macht te blijven in de 2e video.

“Een wereldwijde pandemie van Ebola kan afkomstig zijn van een enkele persoon op een internationale vlucht. En het zou de wereld rond kunnen gaan in minder dan 48 uur. ”

video is verwijderd

(NaturalNews) Een wereldwijde uitbraak van het dodelijke Ebola is in volle gang en heeft de nationale grenzen overschreden. Een besmet slachtoffer van de gruwelijke ziekte vloog op internationale vluchten, braakte aan boord en stelde honderden mensen bloot aan het dodelijke virus dat via door de lucht zwevende deeltjes kan worden overgedragen. Ebola heeft een 8-10 dagen incubatietijd, wat betekent dat duizenden mensen het bi zich kunnen dragen en verspreiden over de steden van de wereld zonder het te weten. Passagiers in Hong Kong en het Verenigd Koninkrijk hebben reeds symptomen van de ziekte getoond en worden getest, meldt USA Today.

Ebola komt het dichtst bij real-life zombie-infecties
Met excuses aan de slachtoffers die het gruwelijke lot van Ebola hebben ondergaan, is het een medisch accurate beschrijving hier bedoeld als een waarschuwing voor iedereen. Geloof me als ik zeg dat je geen Ebola wilt oplopen.

Monsanto en het ministerie van defensie helpen een farmaceutisch bedrijf te financieren dat miljarden aan Ebola behandelingen zou kunnen verdienen.

Een fascinerende ontwikkeling, de moeite waard verder te onderzoeken is dat Tekmira Pharmaceuticals, een bedrijf dat werkt aan een anti-Ebola drug, een $ 1.500.000 contante cash injectie heeft gekregen van niemand minder dan Monsanto. Klik hier om het persbericht te bekijken waarin staat te lezen, “De Tekmira Pharmaceuticals Corporation is een biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op het bevorderen van nieuwe RNAi therapeutica en het verstrekken van haar toonaangevende lipide nanodeeltjes (LNP) leveringstechnologie voor farmaceutische partners.”

video is verwijderd

via World Unity.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De grote ‘global warming’ zwendel

Schermafbeelding 2014 09 17 om 14.40.561

Gelukkig nog iemand binnen de EU die ze op een rijtje heeft; Nigel Farage: “ZIJN WE HELEMAAL GEK GEWORDEN?”