in

Nederland subsidieert via de EU een van de grootste terreurregeringen

3200840713 0203e0ae6b unwra1

Op woensdag 4 juni 2014 kondigde het 28-landen blok van de aan dat het andermaal 245 miljoen euro (335 miljoen dollar) zal injecteren in de UNRWA, de aparte vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties enkel bestemd voor Palestijnse vluchtelingen.

Blijkbaar hebben de landen van de , waarvan de helft van hen toch al verscheidene jaren in financiële nauwe schoentjes verkeert, dan toch weer nieuwe fondsen kunnen aanboren waarmee ze het zopas ingezworen nieuwe Palestijnseeenheidskabinet van Hamas en Al Fatah een nieuwe push kunnen geven.

Tussen 2007 en 2013, heeft de Europese Unie meer dan 1,3 miljard dollars gestort in de bodemloze financiële put van de UNRWA. In 2013, bedroeg het bedrag dat werd bijgedragen door de lidstaten en instituties zowat 43 procent van het hele budget van de Verenigde Naties.

Te weten dat enkel en alleen de groep van Palestijnse vluchtelingen op zich veel meer subsidies krijgen dan alle andere vluchtelingen in de wereld samen, doet blijkbaar nergens in de EU-landen de wenkbrauwen fronsen.

Op de ceremonie ter gelegenheid van de Europese schenking aan de Palestijnse zaak, die woensdag plaatsvond in Brussel, zei UNRWA chef Krahenbühl: “De Europese Unie blijft een standvastige partner voor de Palestijnse vluchtelingen temidden van de onzekerheid in het op dit ogenblik.”

Zowel door de als door de 28 lidstaten van de Europese Unie alsmede door Ban Ki-moon, de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, werd deze ‘terreurregering' vrijwel onmiddellijk erkend, niettegenstaande het feit dat Hamas door zowel de als door de Europese Unie op de zwarte lijst van verboden terreurorganisaties hebben staan.

Lees verder via eunmask.

 

Photo by ISM Palestine cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2598900514 44e332cd4e sattelite1

Weer dat rare/kleine Nederland: Googles satellietproject aangestuurd vanuit Den Haag

2927932004 0eb3402b5b dnb1

U wordt voor de gek gehouden #MSM > DNB: dit is geen peptalk