in ,

Nederlanders geven 31.000 euro subsidie voor vrouwenvoetbal in rijkste land ter wereld

OpenClipart-Vectors / Pixabay

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft vorig jaar een opmerkelijke verleend aan de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Het was bedoeld voor een voetbalproject in de schatrijke oliestaat .

In het kader van het mensenrechtenbeleid kreeg de KNVB 24.990 euro subsidie voor zijn WorldCoaches-project in Qatar. De KNVB heeft in meerdere landen dit project lopen.

Later kregen andere partijen nog eens 6580,70 euro subsidie voor hetzelfde project.

Daarnaast trok de Nederlandse nog eens 6580,70 euro uit voor het tweede programma, in december 2018. Dat geld ging niet naar de KNVB, maar naar andere betrokken partijen zoals tolken en leveranciers.

Aan het eind van het eerste project in Qatar, in april 2018, keek de KNVB tevreden terug. 24 vrouwen zijn nu in staat om vier tegen vier wedstrijden te organiseren.

Het oliestaatje staat te boek als het rijkste land ter wereld en lijkt geen geld tekort te komen om zelf te investeren in de voetbalsport.

Lees verder bij de bron: eunmask


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ING introduceert 1984: persoonlijke aanbiedingen op basis van uitgavenpatroon

Jeff Rense komt met nog nooit vertoonde beelden van Nazi UFO’s ?!