in

Nederlandse biomassa = misdaad, trekt spoor van door belastingbetalers gesubsidieerde ellende door Estland, grote ecologische ramp

JerzyGorecki / Pixabay

Boten vol houtpellets voor Nederlandse biomassacentrales laten een spoor van ellende achter in Estlandse bossen. Een studie van het Planbureau voor de Leefomgeving, dat de ecologische ramp lijkt wit te wassen, houdt het op ’anekdotisch bewijs’ van enkele ’s.

Maar wetenschappers, vogelkenners, bosfanaten en journalisten bevestigen stuk voor stuk: de subsidies van minister Wiebes ontketenen een roofdier in de Baltische natuur.

 

 

“Steeds meer bos wordt volledig kaalgekapt. Zelfs stukken waarvan ik dacht dat ze onbereikbaar zouden zijn.”

“Een rondgang langs Estlandse deskundigen levert een eenduidig beeld: de Baltische biodiversiteit wordt geofferd op het altaar van ons klimaatbeleid.

Oh zeker, de pelletindustrie gebruikt hele bomen”, verklaart vooraanstaand bosecoloog Asko Lõhmus van de Universiteit van Tartu.

Dit is geen speld in een hooiberg. Je struikelt over de bewijzen voor  ….

Lees verder bij de bron: TPOok


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
Gast
1 jaar geleden

En niet alleen daar. Dit doen de Haagse criminelen wereldwijd. We hoeven maar in eigen land te kijken waar de bomen met miljoenen tegelijk gekapt worden. Die massamoordenaars moeten gestopt worden, want wij zijn ook voor onze schone lucht afhankelijk van bomen, die tenslotte CO2 omzetten in zuurstof.

Van wie komen de plannen van bio-massa??
Gast
1 jaar geleden

Het is uiterst belangrijk om eerst eens uit te zoeken wie er achter deze ideeën zaten. En vervolgens wat er met die ideeën is gebeurd. Wat waren de vervolgstappen? Wie waren daarbij betrokken? Was de overheid daarin betrokken? Waren er subsidies? En van wie? Wie zijn die lieden?
Zijn er studies gedaan en door wie?

Vangils
Gast
1 jaar geleden

Die groene kikkers zijn een ramp voor de mensen

Wauw! Opstand in Duitsland gaat door met 200 demo’s tegen de lockdown en afbraak rechten

Terugblik: Klimaatangst in de jaren ’80, van SO2 naar CO2 nu