in , , , , ,

“Nieuwe Geldmaat” is als meer van hetzelfde, War on Cash

stevepb / Pixabay

De nieuwe betaalautomaat van ABN AMRO, Rabobank en ING – allemaal geel, met een smiley – maakt de tongen los.

Begin 2019 begint Geldservice Nederland, een samenwerking van de drie genoemde banken, met het vervangen van het netwerk pinautomaten.

Wat is de gedachte achter het netwerk eigenlijk? „Het gebruik van contant geld wordt steeds minder, maar de behoefte blijft bestaan”, legt Geert Eikelboom van Geldservice Nederland uit.

Ordinair bezuinigen dus? Nee, zegt Eikelboom: in grote steden zijn er soms ’vijf automaten in een straal van honderd meter’ en dat is onnodig.

De overbodige automaten zullen verdwijnen.

„Dit is niet bedoeld om op het platteland meer pinautomaten te kunnen sluiten”, zegt Eikelboom. „Juist andersom: je ziet nu automaten in rurale gebieden weggaan, maar als je de onnodige in grote steden weghaalt, kun je ze terugplaatsen op het platteland.”

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


  • De overbodige automaten zullen verdwijnen
  • De onnodige in grote steden weghaalt, kun je ze terugplaatsen op het platteland

Ja, echt waar hoor. Kan iemand een serieuze reden bedenken waarom deze 2 punten in het voordeel van de bevolking uitvalt.
Wat een onzin zeg, denk je nou echt dat die pinautomaten op het platte land bijgeplaatst gaan worden terwijl ze de afgelopen tijd de automaten juist weg hebben gehaald. Kortom het hele verhaal is een ordinaire reden om ons nog meer aan de pin te laten gaan.

Controle, controle, controle…. 1984 is hier!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

China voert ‘social credit’ in, EU kijkt verlekkert mee: Hond in beslag genomen als je die verkeerd uitlaat

De broccoli is bevrijd van onterecht Monsanto patent