in ,

Kijk dan: ‘vluchtelingen’ komen in Italië aan – met hond, smartphone en sieraden

Screenshot Twitter

Op dinsdag is er een videoclip uit op social media gaan circuleren die veel aandacht heeft gekregen. Het toont zogenaamde vluchtelingen uit Tunesië die aankomen in een Italiaanse haven waar de meer lijken op toeristen dan op die bescherming nodig hebben.

Een van degenen die de aandacht vestigen op de clip is de voormalige Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini.

“Dit is de mate van spot en vernedering van Italië en de Italianen die door deze mislukte regering wordt veroorzaakt. We zijn nu een grap in het buitenland.”

Nadat Salvini zijn functie als minister van Binnenlandse Zaken verloor en de nieuwe linkse regering het overnam, zijn de havens van het land weer opengesteld voor migranten.

Salvini had het pendelverkeer over de Middellandse Zee bijna volledig stilgelegd toen de ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rutte levert NL uit aan de NWO !!
9 maanden geleden

Het is toch volkomen duidelijk dat een heel vies spel wordt gespeeld door de elite. Hoe kan het anders dat miljoenen mensen uit Afrika worden losgelaten in de EU. Deze mensen komen uit een totaal andere cultuur, Ze zijn analfabeet en zullen nooit integreren en zullen nooit inzetbaar zijn in het arbeidsproces. De kosten zijn astromnomische en de problemen idem ditto.
Hoe kan het dat regeringen in de EU dat alles zomaar accepteren terwijl ze aan alle kanten worden gewaarschuwd door de burgers die al jaren ervaring hebben met mislukte integratie.
Er is een staatsgreep op wereldschaal gaande en onze regeringen zitten in het complot. Hun rol is om absoluut niets te doen. En de rechtspraak doet mee. En dat doen ze perfect.

Nederland wordt verraden waar je bij staat door Rutte CS.

Noorwegen heeft zijn koudste zomer in 60 jaar en andere feiten die de MSM u niet vertellen

West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem