in , , ,

NRC checkt: NPO staatstelevisie blijkt inderdaad SovjetUnie NPO, u betaalt

televisie 1556031092
Pexels / Pixabay

De netmanagers en de directeur televisie zijn almachtig en bepalen samen niet alleen wat wanneer op welk net wordt uitgezonden maar ook wie het presenteert, welke gasten er worden geïnterviewd, wat de titel is en zelfs wie het mag produceren.

Dat de aantoonbaar beslist niet integere graaisocialistische oud-VARA-baas Frans Klein tegelijk netmanager én directeur televisie is, en hij dus de controleur en eindverantwoordelijke is van het jaarlijkse half miljard euro belastinggeld dat ook naar zijn eigen staatstelevisiekanaal NPO 1 gaat, en hij als eindverantwoordelijke zichzelf toestemming geeft voor het programmeren van televisie op zijn eigen zender, is, eveneens op Sovjet-wijze, geen enkel probleem.

De voorzitter van het politburo is ook secretaris van de partij en de voorzitter van het politburo controleert nou eenmaal de secretaris van de partij.

Lees verder bij de bron: ThePostOnline

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dz5cbf3522

Pakistaanse ouders vallen ziekenhuis aan, nadat 700 kinderen ziek werden na poliovaccin

elektrische auto 1556047428

Studie bevestigt: elektrische auto’s veel slechter voor klimaat dan diesels