in

Oeps: 58 van de 60 positieve coronatests blijken negatief

Photo by The National Guard

Omdat er op grote schaal wordt getest op , is er in sommige laboratoria een schaarste ontstaan aan bepaalde grondstoffen.

In het Duitse Beieren is besloten om een vervangende stof te gebruiken, wat heeft geleid tot een groot aantal fout-positieve uitslagen, meldt nieuwszender n-tv.

Een groot laboratorium in Beieren is verantwoordelijk voor een aantal fout-positieven. Dit kwam aan het licht tijdens een controle uitgevoerd door een in Taufkirchen, schrijft de krant Müncher Merkur.

Het bleek dat 58 van de 60 positieve tests negatief waren.

De directeur van het laboratorium verklaarde dat de fout te maken had met een tekort aan reagentia. De fabrikant was er niet in geslaagd bepaalde stoffen te leveren, waarna het laboratorium op andere manieren moest testen.

Het ziekenhuis kon het grote aantal positieve gevallen niet verklaren en liet de patiënten nog een tweede keer testen. Uiteindelijk bleken de meesten van hen dus geen corona te hebben.

Het gevolg is dat mensen onterecht als Covid- worden geregistreerd

Ook bij andere laboratoria doen zich ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe studie: we worden vooral op de werkvloer met corona besmet

Gaat het nu los? Tweede poging tot aanslag in Avignon