in

Oh jee: Identitair Verzet wil demonstreren tegen Salafisme in Haagse Schilderswijk

De actiegroep Identitair Verzet heeft via haar facebookpagina bekend gemaakt op zondag 28 oktober van dit jaar een demonstratie te gaan houden tegen het .

De organisatie is van plan om doorheen de wijk te demonstreren, het eindpunt van de gebeurtenis moet de Fruitweg in Den Haag worden, waar de beruchte salafistische As-Soennah moskee is gevestigd. Er zullen volgens de organisatie ter plekke meerdere sprekers iets gaan vertellen. De demonstratie wordt inmiddels door Rechts in Verzet ondersteund.

Het Identitair Verzet deelt over de beweegredenen van de demonstratie het volgende mede;

Wij gaan onze acties opvoeren tegen salafisme na de beschieting op een boswachter die een schiettraining verstoorde en de voorkomen aaanslag waarbij zeven salafisten zijn gearresteerd. 28 oktober gaan wij demonstreren richting de As-Soennah moskee! Die is een van de belangrijkste salafistische centra in .

Salafisten keren zich af van onze , en een gedeelte is bereid de te voeren in Nederland. De voorbeelden zijn legio, voor wie het wilt zien althans.Help mee!

In 2014 werd er ook een demonstratie georganiseerd doorheen de Haagse Schilderswijk, die bijna helemaal is omgevolkt en nauwelijks nog Europeanen telt. Toen ontstonden er rellen, omdat allochtone jongeren en extreemlinkse activisten de confrontatie met de demonstranten en de politie opzochten.

De demonstratie veroorzaakte zeer veel zelfs tot ver buiten Nederland.

Lees ook eens verder bij de bron: re-act.be


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Baudet wil onderzoek naar invloed Soros in Nederland

Voorlopig geen Constitutioneel hof.. Nederland is nagenoeg het enige land in West-Europa met totaalverbod op constitutionele toetsing