in ,

‘Maatregelen worden pas opgeheven als corona vaccinatie beschikbaar is’

Steeds vaker hoor je geluiden dat mensen er niet op moeten rekenen dat de genomen coronamaatregelen over een paar weken zijn afgelopen.

Net zoals mensen er niet op moeten rekenen dat dictators hun pas verkregen macht weer terug gaan geven, zoals ze nu legen te beloven.

Het is te hopen dat er op tijd voldoende mensen wakker worden, want anders ziet het er beroerd uit voor onze toekomst.

Duidelijk is dat het coronaspel nog lang niet is afgelopen en waarschijnlijk nooit afgelopen zal zijn, want men heeft de perfecte stok om de burgers mee te slaan. Het was absoluut weerzinwekkend om te kijken naar Mark Rutte tijdens de persconferentie. De premier die het volk toespreekt alsof hij te maken heeft met een stel kleuters. Hij geeft zijn kleuters dit keer complimenten want ze hebben zich goed aan de regeltjes gehouden. Veel beter dan vorige keer toen meester Rutte een vermanende vinger moest opsteken tegen zijn kleuters.

Ondertussen grijpen lokale dictators links en rechts de macht, zoals in Hongarije.

Het parlement van heeft ingestemd met een omstreden noodwet die premier Orbán de mogelijkheid geeft om voor onbepaalde tijd zonder tussenkomst van het parlement te regeren. Volgens de premier is dat nodig in de strijd tegen het . De noodtoestand in het land is met onbepaalde tijd verlengd en de zijn opgeschort.

Natuurlijk om een virus te bestrijden heb je onbeperkte macht nodig en het wordt nog interessanter, want:

De regering wil verder celstraffen opleggen aan mensen die nepnieuws verspreiden. Critici vinden dat die wet ook gebruikt kan worden om kritische journalisten te muilkorven. Ook dreigen celstraffen tot vijf jaar voor mensen die zich niet houden aan de voorschriften om het virus in te dammen.

En voor de duidelijkheid, we hebben het hier over een lidstaat van de dat zich net zo gaat gedragen als Erdogan in Turkije. Kritische journalisten worden in de bak gekieperd en als je niet heel snel doet wat de dictator eist, dan wacht je eenzelfde lot.

Bij ons zal het trouwens niet veel anders gaan, al wordt het allemaal wat subtieler gebracht dan in Hongarije.

Lees de volgende paragraaf zoals die in het AD verscheen en huiver:

Zolang er geen is, blijven in elk geval de rest van het jaar beperkende maatregelen nodig om de verspreiding van de in ons land onder controle te houden, bleek vorige week uit een rondgang van deze nieuwssite. Het hele jaar geen handen meer schudden wordt bijvoorbeeld gezien als een reële mogelijkheid. Hetzelfde geldt voor een langdurig verbod op grote bijeenkomsten.

Wat daar vrij vertaald staat is dat jij je nooit meer als een vrij kunt gedragen zolang je geen hebt ontvangen tegen het coronavirus.

Bovenstaande paragraaf moet alle alarmbellen bij iedereen doen afgaan, want je weet nu precies wat er gaat komen.

Ze zullen de vaccinatie waarschijnlijk niet verplichten, maar zolang jij die niet hebt gehad zal je in alles wat je doet worden beperkt. Je zal niet meer …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
10 maanden geleden

Ze willen over onze ruggen de dictatuur nog verder uitbreiden en ons verplichten te laten vaccineren. Wanneer komen we massaal in opstand tegen dat criminele zooitje.

alwine kerkhof
10 maanden geleden

En dan lees ik dit bij Niburu.
Niburulezers kunnen deze week de hele goede kwaliteit colloïdaal zilver van Orjana kopen met een spetterende korting van maar liefst 15 procent.
Geeft een nare bij smaak bij het verhaal.

NL=EU=NWO=Rothschild CS=NEVER !!!
10 maanden geleden

Laten we het maar eens kort samenvatten : Rutte = NWO.
Rutte is aanhanger van een wereldregering gestuurd door de criminele banken en criminele multinationals en de burgers als slaven in een volledig gecontroleerd communistisch systeem. Rutte heeft niet alleen de VVD verraden, maar hij heeft het hele land verraden. En net zoals in de VS heeft de NWO het heel slim gespeeld. Politiek rechts of links maakt niet uit !!! Vandaar het politiek cartel van VVD, CDA, PvdA en D66. Vergelijk Rutte eens met Obama … Ziet U de overeenkomsten?

NWO weg? Vlag uit !!
10 maanden geleden

Is dit niet wat we al lang wisten en wat nu wordt aangepakt?

https://www.youtube.com/watch?v=KVeDKuHPDK8&feature=youtu.be&t=2

Wake Up
10 maanden geleden

De NWO in volle werking …. Inperken van alle vrijheden, camera’s overal, afgeluisterde telefoons en computers, gedwongen vaccinatie terwijl je niet weet wat er in het vaccin zit terwijl de ervaringen met vaccins bijzonder negatief zijn. Leugens die verspreid worden via de media dat er zoveel slachtoffers zijn terwijl er in werkelijkheid ziekenhuizen leeg staan. Berichten die alleen maar angst aanjagen.

Gelukkig is er ook ander nieuws. Alternatief nieuws dat vertelt dat Trump en het US leger de criminelen achter de Nieuwe Wereld Orde aan het oppakken zijn. Wereldwijd. En zij gebruiken het feit dat mensen thuis zitten als dekmantel om met zo min mogelijk onrust te zaaien.

En voor wie er allemaal niets van begrijpt kan eens beginnen bij onderstaand verhaal :

https://qthefall.com/the-fall

Een aanzienlijk deel van de mensen met COVID-19 vertoont helemaal geen symptomen

De jarenlange medicijntekorten komen er aan!