in ,

‘Maatregelen worden pas opgeheven als corona vaccinatie beschikbaar is’

52e8d6404c53aa14f1dc8460c52036761d39c3e456597441752872d193 640 covid vaccin

Steeds vaker hoor je geluiden dat mensen er niet op moeten rekenen dat de genomen coronamaatregelen over een paar weken zijn afgelopen.

Net zoals mensen er niet op moeten rekenen dat dictators hun pas verkregen macht weer terug gaan geven, zoals ze nu legen te beloven.

Het is te hopen dat er op tijd voldoende mensen wakker worden, want anders ziet het er beroerd uit voor onze toekomst.

Duidelijk is dat het coronaspel nog lang niet is afgelopen en waarschijnlijk nooit afgelopen zal zijn, want men heeft de perfecte stok om de burgers mee te slaan. Het was absoluut weerzinwekkend om te kijken naar Mark Rutte tijdens de persconferentie. De premier die het volk toespreekt alsof hij te maken heeft met een stel kleuters. Hij geeft zijn kleuters dit keer complimenten want ze hebben zich goed aan de regeltjes gehouden. Veel beter dan vorige keer toen meester Rutte een vermanende vinger moest opsteken tegen zijn kleuters.

Ondertussen grijpen lokale dictators links en rechts de macht, zoals in Hongarije.

Het parlement van Hongarije heeft ingestemd met een omstreden noodwet die premier Orbán de mogelijkheid geeft om voor onbepaalde tijd zonder tussenkomst van het parlement te regeren. Volgens de premier is dat nodig in de strijd tegen het coronavirus. De noodtoestand in het land is met onbepaalde tijd verlengd en de verkiezingen zijn opgeschort.

Natuurlijk om een virus te bestrijden heb je onbeperkte macht nodig en het wordt nog interessanter, want:

De regering wil verder celstraffen opleggen aan mensen die nepnieuws verspreiden. Critici vinden dat die wet ook gebruikt kan worden om kritische journalisten te muilkorven. Ook dreigen celstraffen tot vijf jaar voor mensen die zich niet houden aan de voorschriften om het virus in te dammen.

En voor de duidelijkheid, we hebben het hier over een lidstaat van de Europese Unie dat zich net zo gaat gedragen als Erdogan in Turkije. Kritische journalisten worden in de bak gekieperd en als je niet heel snel doet wat de dictator eist, dan wacht je eenzelfde lot.

Bij ons zal het trouwens niet veel anders gaan, al wordt het allemaal wat subtieler gebracht dan in Hongarije.

Lees de volgende paragraaf zoals die in het AD verscheen en huiver:

Zolang er geen vaccin is, blijven in elk geval de rest van het jaar beperkende maatregelen nodig om de verspreiding van de epidemie in ons land onder controle te houden, bleek vorige week uit een rondgang van deze nieuwssite. Het hele jaar geen handen meer schudden wordt bijvoorbeeld gezien als een reële mogelijkheid. Hetzelfde geldt voor een langdurig verbod op grote bijeenkomsten.

Wat daar vrij vertaald staat is dat jij je nooit meer als een vrij burger kunt gedragen zolang je geen vaccinatie hebt ontvangen tegen het coronavirus.

Bovenstaande paragraaf moet alle alarmbellen bij iedereen doen afgaan, want je weet nu precies wat er gaat komen.

Ze zullen de vaccinatie waarschijnlijk niet verplichten, maar zolang jij die niet hebt gehad zal je in alles wat je doet worden beperkt. Je zal niet meer …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Corona outbreak Janet Ossebaard scr

Een aanzienlijk deel van de mensen met COVID-19 vertoont helemaal geen symptomen

medicijn 1567523562

De jarenlange medicijntekorten komen er aan!