in ,

Operation Scorecard: Zelfde software waarmee stemmen Michigan werden gestolen , ook gebruikt in alle andere swing states

man in black suit jacket with red heart on his neck

Drie dagen geleden berichtten we over de waarschuwing van de Amerikaanse luitenant-generaal Tom McInerney dat elementen in de CIA in samenwerking met de Democraten ‘Operation Scorecard’ hadden opgezet, waarmee door middel van het manipuleren van de software van de stemcomputers de uitslag zou kunnen worden veranderd.

Gisteren werd onweerlegbaar bewijs geleverd dat dit in ieder geval in Michigan is gebeurd. In Atrim County bleken 6000 stemmen voor de Republikeinen door een zogenaamde ‘software storing’ bij de Democraten te zijn bijgeschreven.

Dezelfde software is in 47 andere counties in Michigan, èn in ALLE andere swing staten gebruikt: Nevada, Arizona, Minnesota, Wisconsin, Georgia en Pennsylvania.

De ‘glitch’ (fout / storing) werd ontdekt toen de stemmen manueel werden gecontroleerd. Maar liefst 6000 stemmen die voor de Republikeinen waren uitgebracht, bleken door de stemcomputers aan de Democraten te zijn gegeven.

Omdat 47 andere counties (provincies) dezelfde software gebruikten, kan met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijk worden gesteld dat de staat Michigan van Donald Trump is gestolen.

De software draagt de naam ‘Dominion’, oftewel: Heerschappij. Het ‘Operation Scorecard’ complot zou ook gerund worden onder de naam ‘Project Hammer’.

‘De Democraten dachten dat deze ‘glitch’ genoeg was om Donald Trump te verslaan,’ schrijft The Gateway Pundit. ‘Ze hadden geen idee dat dit de grootste aardverschuiving en stemmentotaal in de Amerikaanse geschiedenis zou worden. Dus moesten ze (achteraf) honderdduizenden stemmen dumpen in de swing states die ze hadden verloren.’

Trump behaalde monsteroverwinning, en verzet zich tegen deze coup

Trump behaalde in deze swing states een zo overweldigende overwinning, dat de software  ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1756 552 716064499 lege portemonnee enkele geldstukken in de hand 610x410

Nederlander wil niet meebetalen aan salarisverhoging zorgpersoneel, liever lagere zorgpremie

Afbeelding scaled e1604775997373

Mondkapjesstrijd gaat op 23 november echt los barsten