in , , , , , , , ,

Alle seinen staan op rood voor 2020

2020 1576317310

Als je denkt dat het jaar 2019 al heftig was voor wat betreft onrust op de wereld, zo zal naar verwachting 2020 vele malen erger worden.

Wanneer je kijkt naar de factoren die dat bepalen, dan ziet het er niet goed uit.

Wanneer we kijken naar het afgelopen jaar 2019, dan kan deze wel eens de geschiedenisboeken ingaan als het meest onrustige jaar sinds de val van de muur in Berlijn en de ineenstorting van de voormalige Sovjet Unie. Echter, als de voortekenen niet bedriegen, dan is dat nog niets vergeleken bij wat er gaat komen in 2020.

De condities die ervoor gezorgd hebben dat 2019 een heel onrustig jaar was, zijn niet verdwenen, maar zullen naar alle waarschijnlijkheid erger worden en vooral ook bloederiger. Dit geldt voor ieder continent op aarde, want overal ter wereld beginnen de economieën af te remmen, of beter gezegd, nu wordt duidelijk dat ze nooit zijn hersteld sinds de vorige financiële crisis.

Wat je verder ook mag vinden van Amerika, tot voor kort was het een stabiliserende kracht in de wereld, maar sinds de komst van Donald Trump is dat alles drastisch veranderd en is diezelfde wereld veranderd in een gigantische puinhoop.

Overal waar Trump opduikt en met alle dingen waar hij zich mee bermoeit, verandert de situatie in een conflict. Amerika heeft zich teruggetrokken uit talloze internationale verdragen en dreigt dit proces verder voort te zetten. Of het nu verdragen zijn met Rusland betreffende kernwapens, de verdragen met Iran, handelsverdragen of de VN, overal trekt Amerika zich terug, wat op zich haar goed recht is, maar het zorgt wel voor een enorme destabilisering wereldwijd.

En datgene dat alles misschien nog wel het meest verstoord is de voortdurende en steeds verdere escalatie van de handelsoorlog met China. Als we dan ook praten over een bestaande wereldorde, dan is die in 2019 ruw verstoord en dit zal verder escaleren in 2020.

De wereld staat er nu beroerder voor dan tijdens de financiële crisis. Toen waren er ook problemen, maar die speelden zich grotendeels af in directiekamers en overheidsinstituten, maar er heerste geen wereldwijde onrust onder de bevolking en er waren niet overal massale protesten zoals nu het geval is,

Overal ter wereld verliezen burgers het vertrouwen wat ze nog hadden in overheden en overal gaan ze massaal de straat op om te protesteren. Men begint steeds beter in de gaten te krijgen dat het zogenaamde democratische model niets anders is dan het verhullen van een werkelijk enorme corruptie, waarbij de door hen gekozen vertegenwoordigers niet hen dienen, maar andere meesters en waar een groot deel van hen mooie praatjes verkoopt, maar ondertussen druk bezig is de eigen zakken te vullen.

Burgers krijgen steeds meer het gevoel dat zij aan alle kanten gebruikt worden en op geen enkele manier mee delen als er een periode van voorspoed aanbreekt zoals de afgelopen jaren, formeel, het geval is geweest. Ze horen en zien berichten dat de rijken steeds rijker worden en dat de 26 rijkste mensen op deze wereld net zoveel bezitten als de armste helft van de complete wereldbevolking.

In het jaar 2018 wisten miljardairs hun gecombineerd fortuin met gemiddeld 2,5 miljard dollar per dag te vermeerderen, terwijl de armste helft (3,8 miljard) hun gecombineerd fortuin met 500 miljoen dollar per dag zagen verminderen. De kloof tussen arm en rijk is nu zo groot geworden dat dit wereldwijd leidt tot een explosie van woede.

Natuurlijk zijn er overal verschillende redenen waarom mensen de straat op gaan, maar er zijn bepaalde kenmerken die je overal terugvindt en dat is het complete verlies van vertrouwen in politici en de groeiende kloof tussen arm en rijk. Boeren, burgers en buitenlui die iedere dag krom liggen om een boterham te verdienen en die daarin iedere dag verder worden beknot door regels en voorschriften en waarbij ze ook nog eens verder worden kaalgeplukt.

En dan staan we pas aan de vooravond van draconische klimaatbeperkingen die vooral bij ons in Europa zullen worden ingevoerd, waarbij de bevolking nog meer vrijheden gaat verliezen en nog veel, veel meer zal gaan betalen om de rijkste mensen nog rijker te maken.

De rijkste mensen die overheden tot hun beschikking hebben die bestaan uit psychopaten en die gehoorzaam de orders uitvoeren die zullen gaan leiden tot een wereldwijde chaos waaruit de New World Order geboren moet worden.

Een New World Order waar megasteden een belangrijke rol zullen gaan spelen. In 1950 waren er op aarde 2 steden met een bevolking van meer dan 10 miljoen inwoners. Die steden waren New York en Tokio. Vandaag de dag zijn dat er 25 en van de totale wereldbevolking woont nu al 55 procent oftewel 4,2 miljard mensen, in steden. Tegen 2050 zullen er daar naar verwachting nog eens 2,5 miljard bij komen en daarnaast ontstaan er nieuwe megasteden zoals het district Nederland.

De verschillen tussen heel rijk en arm worden met de dag groter, draconische maatregelen zullen vrijheden en nog veel meer geld bij de burgers vandaan halen, het vertrouwen in de politiek wordt eveneens met de dag minder en de plekken waar je dan ook de eerste opstanden kunt verwachten zijn de grote steden.

Overheden zijn zich hier heel goed van bewust en het is niet voor niets dat het Pentagon heel druk bezig is om zich voor te bereiden op urban warfare; het voeren van oorlog in stedelijke gebieden; niet tegen een buitenlandse indringer, maar tegen de eigen bevolking.

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3836251365 c33977b2ae vaccinate1

Zwangere vrouwen kunnen bij 22 weken zwangerschap het “Boostrix” vaccin krijgen …

2100136725 2baf83b9f6 Afghanistan1

Waarom negeren de media de Afghanistan Papers?