in , , , , , , ,

Orwelliaanse Europese Commissie gebruikt ‘1984’ in controversiële tweet om u te laten stemmen

De -Commissie veroorzaakt op Twitter enige opwinding, nadat haar account een bericht had ge-tweet met de boodschap dat sommigen uitmaakten voor misschien onbewust de “Orwelliaanse” thema’s uit de rudimentaire roman van George Orwell te promoten.

De Europeanen dringen erop aan om op te komen en te stemmen tijdens de komende verkiezingen voor het , die over een week beginnen en in de tweet valt te lezen: “De EU is vrede.” De EU is vrijheid. De EU is een kans. Stem.”

Sommige twitteraars merkten op dat de “griezelige” tweet en de slogan die het droeg op de drie leuzen van ‘de partij’ van in 1984 leken: ‘Oorlog is vrede, vrijheid is slavernij, onwetendheid is kracht’. Het feit dat alle 28 leden van de niet zijn verkozen, zou de associatie voor sommigen kunnen hebben versterkt, vooral omdat de tweet ‘’ niet onder zijn ‘deugden’ had opgenomen.

Anderen wezen erop dat de auteur van de tweet de connotaties van de tweet misschien niet heeft opgemerkt.

De Commissie is verantwoordelijk voor het voorstellen van wetgeving, het uitvoeren van beleid, het afdwingen van naleving van verdragen en het vertegenwoordigen van de unie in handelsbesprekingen. Het heeft meer macht dan enig ander Europees orgaan, en het is volledig ongeselecteerd, met leden die beëdigd zijn om de belangen van als geheel te beschermen, niet hun thuislanden.

Als populistische partijen in Groot-Brittannië, en aanzienlijke winst maken bij de aanstaande stemming, kunnen ze de mondialistische greep op het Europees Parlement uitdagen.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Officiële werkloosheidscijfers deugen gewoonweg niet

Gevangenisstraf en 75.000 boete voor gelekte documenten: Frankrijk medeplichtig aan oorlog Jemen