in ,

Over hoe de Covid-19-vaccin-proeven zijn beïnvloed

52e8dc414a56a414f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714c752e7ad59644 640 vaccin

Er wordt de laatste tijd veel gesproken over de vraag of het versnelde COVID-19-vaccin wel of niet veilig en effectief zal zijn. Hoewel vaccinfabrikanten erop staan dat elk vaccin dat op de markt komt rigoureuze tests zal hebben ondergaan, suggereert de manier waarop de testprotocollen zijn ontworpen dat deze vaccins veel te wensen overlaten.

Zoals gerapporteerd1 door Forbes-medewerker William Haseltine, een voormalig professor aan de Harvard Medical School en de Harvard School of Public Health, terwijl Moderna, Pfizer, AstraZeneca en Johnson & Johnson allemaal hun testprotocollen voor vaccins hebben gepubliceerd in een zeldzame vertoning van transparantie,

“geeft een nauwgezette inspectie van de protocollen
aanleiding tot verrassende bezorgdheid”.

In een notendop, de proefopzet is zodanig dat de vaccins een passief cijfer krijgen, zelfs als hun werkzaamheid minimaal is. Natuurlijk moeten we ook rekening houden met de bijwerkingen van het vaccin en ik heb ook verschillende artikelen geschreven over de toenemende bezorgdheid over de veiligheid.

COVID-19 Vaccinproeven beïnvloed om de effectiviteitsproef te doorstaan

Zoals opgemerkt door Haseltine, zou het VOORKOMEN van infectie typisch een kritisch eindpunt zijn van elke vaccinatiestudie. Met andere woorden, u wilt er zeker van zijn dat wanneer u het vaccin neemt, uw risico op infectie aanzienlijk wordt verminderd.

Na 100 jaar is er geen werkend vaccin tegen griep!!
Geen vaccin tegen verkoudheid!!
In binnen een paar maanden zeker
GEEN VEILIG VACCIN TEGEN COVID !! 

Echter, als het gaat om het COVID-19 vaccin, is het voorkomen van infectie, schokkend genoeg, geen criterium voor succes in een van deze proeven. Het enige criterium voor een succesvol COVID-19 vaccin is een vermindering van de COVID-19 symptomen, en zelfs dan is de vereiste vermindering minimaal.

“We verwachten allemaal een effectief vaccin om ernstige ziekten te voorkomen als ze worden geïnfecteerd. Drie van de vaccinatieprotocollen – Moderna, Pfizer en AstraZeneca – waar nazi Bilderberg psychopaat Bill Gates een dikke vinger in de pap heeft, vereisen niet dat hun vaccin ernstige ziekte voorkomt, maar alleen dat ze gematigde symptomen voorkomen die zo mild kunnen zijn als hoest, of hoofdpijn,” schrijft Haseltine,2 die eraan toevoegt:

“De farmaceutische bedrijven zijn van plan om proeven te doen, variërend van 30.000 tot 60.000 deelnemers. Deze schaal van studie zou voldoende zijn voor het testen van de werkzaamheid van het vaccin.

De eerste verrassing die bij een nadere bestudering van de protocollen werd gevonden, toont aan dat elke studie van plan is om tussentijdse en primaire analyses uit te voeren die hoogstens 164 deelnemers omvatten. Deze bedrijven zijn waarschijnlijk van plan om een vergunning voor noodgebruik (EUA) aan te vragen bij de Food and Drug Administration (FDA) met alleen hun beperkte voorlopige resultaten”.

Om in de beperkte tussentijdse analyse een “geslaagd” cijfer te krijgen, moet een vaccin een werkzaamheid van 70% aantonen. Maar ook dit BETEKEND NIET dat het een infectie bij 7 van de 10 mensen zal voorkomen. Zoals uitgelegd door Haseltine …..

Lees verder bij de bron: Pensioenactivist

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 Politie 5

Nieuwe normaal: Politie aan de deur & telefoon vanwege video met andersdenkenden

50404662486 6a3933026c trump biden

Biden door media uitgeroepen als winnaar en dat zou wel eens heel gunstig kunnen zijn