in , , ,

Overheid trekt miljoenen uit als schadevergoeding voor mensen die ziek werden na vaccin

De Nederlandse overheid trekt 5 miljoen euro uit om tot een schikking te komen met mensen die ernstig ziek werden na, en niet noodzakelijkerwijs dóór, een vaccinatie tegen de Mexicaanse griep.

Dit blijkt uit de nieuwe van het ministerie van Volksgezondheid.

Het gaat om een groep van zeven tot elf mensen die als baby of peuter het vaccin Pandemrix kregen en daarna narcolepsie ontwikkelden.

Uit angst voor de gevolgen van de Mexicaanse griep riepen diverse landen in 2009 ouders op hun jonge kinderen te laten inenten. In kregen ruim een half miljoen kinderen Pandemrix.

Dit vaccin werd alleen dat jaar gegeven als vaccinatie tegen de Mexicaanse griep en is een ander middel dan de jaarlijkse .

Het is uitzonderlijk dat de Nederlandse staat een schikking treft met individuen over mogelijke bijwerkingen van een vaccin, omdat wetenschappers  uitgebreid testen op veiligheid.

Bij Pandemrix echter bleek achteraf dat er in zeldzame gevallen mogelijk toch iets aan de hand….

Lees verder bij de bron: De Volkskrant

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
R.E. Volutie
2 jaren geleden

Waarom wordt de schade niet verhaald op de producent van de vaccins? De pharma industrie staat niet bekend als een sector waar rekening gehouden wordt met mensen. Eerder zijn zij uit op winstmaximalisatie door het uitsluitend op de markt brengen van medicijnen waarop zij patent kunnen krijgen. Burgers hebben ook niet om vaccins gevraagd. Dat heeft de pharma industrie zelf verzonnen (al dan niet geholpen door de Illuminati).
Blijkbaar heeft de overheid Agenda 21 niet goed bestudeerd waar open en bloot staat dat gestreefd wordt naar een wereldbevolking van 500 miljoen mensen …. Welnu, het lijkt dat de pharma industrie alvast is begonnen …

De schade wordt voor de zoveelste keer bij de burgers gelegd (want Rutte CS betalen niet uit eigen zak). Precies wat er bij banken gebeurt als die in problemen komen. Winsten zijn voor de bedrijven. Gaat het mis mag de burger opdraaien voor de schade. Het is de zoveelste keer dat de burger geplukt wordt en volledig onterecht mag betalen voor grove fouten van bedrijven.

Het is de hoogste tijd dat burgers in verzet komen tegen deze corrupte overheid die vergeten is dat zij de burgers vertegenwoordigen en niet uitsluitend de belangen behartigen van banken en multinationals.

Zwart gat voor EU-geld: Europese Rekenkamer laakt geldverkwisting voor vrede en veiligheid in Afrika

Google blijft bedrijven toegang tot Gmail geven om e-mails te scannen