Overheid trekt miljoenen uit als schadevergoeding voor mensen die ziek werden na vaccin

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. R.E. Volutie schreef:

    Waarom wordt de schade niet verhaald op de producent van de vaccins? De pharma industrie staat niet bekend als een sector waar rekening gehouden wordt met mensen. Eerder zijn zij uit op winstmaximalisatie door het uitsluitend op de markt brengen van medicijnen waarop zij patent kunnen krijgen. Burgers hebben ook niet om vaccins gevraagd. Dat heeft de pharma industrie zelf verzonnen (al dan niet geholpen door de Illuminati).
    Blijkbaar heeft de overheid Agenda 21 niet goed bestudeerd waar open en bloot staat dat gestreefd wordt naar een wereldbevolking van 500 miljoen mensen …. Welnu, het lijkt dat de pharma industrie alvast is begonnen …

    De schade wordt voor de zoveelste keer bij de burgers gelegd (want Rutte CS betalen niet uit eigen zak). Precies wat er bij banken gebeurt als die in problemen komen. Winsten zijn voor de bedrijven. Gaat het mis mag de burger opdraaien voor de schade. Het is de zoveelste keer dat de burger geplukt wordt en volledig onterecht mag betalen voor grove fouten van bedrijven.

    Het is de hoogste tijd dat burgers in verzet komen tegen deze corrupte overheid die vergeten is dat zij de burgers vertegenwoordigen en niet uitsluitend de belangen behartigen van banken en multinationals.

Heb jij er iets over te zeggen?