Overlastgevende asielzoekers Ter Apel krijgen eigen pendelbus om te gaan steelroven

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. KvS schreef:

  Wanneer gaat de regering eindelijk doen wat zij vanaf het begin hadden moeten doen. Namelijk orde op zaken stellen en regels invoeren voor mensen die in NL worden opgevangen.
  NL is normaal gesproken een meester in het vinden van regels en wetten en laat geen burger ongestraft die 5 km/hr te hard rijdt. Maar voor deze lieden uit een andere cultuur gelden andere regels en zij worden werkelijk met handschoentjes aangepakt (aangiften worden zelfs geweiegerd!!). Een ding is zeker: de mensen die hier gekomen zijn geen vluchtelingen. Vluchtelingen zijn namelijk dolgelukkig als zij opgevangen worden in een veilig land. Welnu: deze mensen gedragen zich niet en de ervaringen in heel Europa zijn onthutsend. Het feit dat de orde handhavers klagen geeft aan dat het niet gaat om incidenten.
  De bevolking in NL ergert zich mateloos maar de regering schijnt vergeten te zijn dat zij namens burgers (door wie zij worden betaald) behoort te acteren en niet dat de regering of de EU op eigen gezag besluiten neemt zonder naar de burgers te luisteren en democratische principes te respecteren.
  De NL bevolking is het gedrag van deze lieden meer dan zat en verwacht van de regering passende maatregelen. En als de regering niet weet wat passend is doe ik de suggestie aan de hand om deze lieden bij het kleinste vergrijp onmiddellijk terug te sturen naar waar ze vandaan kwamen. Dat signaal zal dan wel duidelijk maken aan de overigen dat het aanpassen is of wegwezen.

  En nee: dit heeft niets maar dan ook niets met racisme te maken maar alles met regels en je aanpassen aan de cultuur van het land waar je gast bent.

Heb jij er iets over te zeggen?