in ,

Geert Wilders over racisme: ‘80.000 sociale huurwoningen gingen naar asielzoekers, terwijl autochtonen moeten wachten’

Photo by Abode of Chaos

Geert Wilders kan het niet aanhoren dat politici menen dat Nederland tot op het bot racistisch is. Vooral Asscher moet het ontgelden in het debat over racisme. Nederland is een van de meest tolerante landen in Europa, tal van voorzieningen zijn er geregeld voor migranten, maar toch meent men dat Nederland racistisch is.

Deze nonsens kan Wilders niet langer aanhoren en hij gaat hard tekeer in de Kamer.

Afgelopen weken strooit men graag met termen als ‘systemisch racisme’. Voor Wilders is dit onbegrijpelijk, want als Nederland institutioneel racistisch zou zijn waarom doen we dan in Nederland zo veel voor .

Volgens Wilders worden juist de autochtonen Nederlanders gediscrimineerd en niet de . Hij haalt hierbij het voorbeeld aan dat allochtonen voorrang zouden krijgen bij huurwoningen.

Ook hekelt Wilders het feit dat Lodewijk Asscher Nederland afbeeld als een of andere bananenrepubliek. Dit is gewoon een grove leugens volgens Wilders. Nederland is verreweg een van de meest tolerante landen van Europa. Als we kijken naar onze wetgeving heeft Wilders zeker gelijk. Er zijn tal van landen die soms ‘barbaars’ omgaan met migranten, of landen die vele malen een strikter naturalisatie en integratiebeleid erop nahouden.

Het debat in de Tweede Kamer is zoals te verwachten nogal zwart/wit. Of je hoort dat Nederland door en door racistisch is – aangevuld met anekdotisch bewijs – of je hoort dat er niks ….

Lees verder bij de bron: SDB

Photo by Abode of Chaos


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob de Jong
11 maanden geleden

ik heb niks met die man maar hij heeft wel gelijk , en die Asscher die is alleen maar met verkiezingen bezig , die lult in de ruimte . het gaat verkeerd in de hele wereld niet alleen hier dus er moet meer wereld wijd gekeken worden

Pinto
10 maanden geleden

Discriminatie gebeurt niet op basis van huidskleur maar eerder om cultuur en gedrag. Elk mens vindt het soms lastig om te begrijpen hoe mensen handelen en of reageren. Onderling discrimineren mensen elkaar ook, al hebben ze dezelfde huidskleur. Er wordt vijandig gedaan op het moment dat er een tekort, oneerlijkheid en zelfs concurrentie ontstaat. Groepsdynamica doet de rest. Het is te gemakkelijk om het af te schuiven op een andere huidskleur. Wij kennen allemaal mensen met een andere huidskleur waarvan je niet eens merkt dat ze die hebben. ((En Asscher moet echt snel weg uit de politiek dit is zo’n hypocriet figuur. Als morgen de leidraad geldt dat turquoise de norm is dan staat hij vooraan om dat te verkondigen zonder dat hij verder kijkt dan zijn eigen PORTEMONNEE DIK is). De politiek (zonder Asscher) moet vooral de onderliggende problemen aanpakken en dat begint met het uitroeien van de vreselijke ongelijkheid in deze wereld. We moeten het juist niet pikken dat we tegen elkaar opgezet worden. Wereldwijd samenwerken, geboortebeperking, een schone wereld, 1 (gezamenlijke) taal en vooral leren van en met elkaar en DELEN en ZORGEN met elkaar. Ik denk dat mensen pas met elkaar verbroederen op het moment dat er een gezamenlijke externe bedreiging de mensheid treft. Gaan we dan nog naar onderlinge verschillen kijken met elkaar of naar de overeenstemmingen. Er verdienen teveel mensen geld aan ongelijkheid over de rug van anderen, (loon)slaven moeten overleven en dat kan alleen als de broodheren dit gunnen. En daarom bestaat er discriminatie, onderdrukking en disrespect. Gewoon omdat het kan of anderen goed uitkomt ons uit te spelen tegen elkaar. Het is een les aan alle mensen dit in te zien en leiders te kiezen die de wereldproblematiek in de juiste banen leiden. Als wij mensen onderling met elkaar verbroederen dan hebben we ook geen slechte leiders meer nodig die er alleen maar voor zorgen dat de ongelijkheid tussen arm en rijk toeneemt. Sta dagelijks eens stil hoe we beïnvloed worden doordat er wordt ingespeeld op ANGST en HEBZUCHT want daar draait de economie op met daaronder de hiërarchie waarin elke mens zich bevindt.

Grondwet geldigheidsdatum t/m 6 juni 2020, wetswijzigingen heimelijk doorgevoerd? Is dit een staatsgreep?

Trek de portemonnee maar: 180 gemeenten luiden noodklok, grote financiële problemen door corona