in ,

Politieschaarste: Amsterdam stuurt half politiekorps af op 3 Zwarte Pieten

Gisteravond tijdens de Amsterdamse gemeenteraadsvergaderingen besloten een drietal Zwarte Pieten van de actiegroep Pro Zwarte Piet zich op de publieke tribune te nestelen.

Met als doel om aandacht te vragen voor het Nederlandse Sinterklaasfeest, waarbij Zwarte Pieten thuishoren, in een stad die erop voorstaat kosmopolitisch te zijn en daarom Nederlandse tradities in de ban doet.

De aanwezigheid van drie verkleedde mensen werd echter door het gemeenteraadslid Sylvana Simons van BIJ1 als bedreigend ervaren en daarop de opgeroepen.

Een twaalftal agenten met een viertal politiewagens stuurde het lokale politiekorps af op de activisten die op de publieke tribune een Nederlands geluid lieten horen.

Het bewuste gemeenteraadslid Simons is een bekend extremistisch figuur in de lokale en landelijke die de strijd tegen de Nederlandse cultuur tot een hoge prioriteit heeft en duidelijk goede contacten met de lokale politie onderhoudt.

Dat de politie van zo grootschalig uitrukt voor een dergelijke flut-melding is opvallend, want men is van mening dat er te weinig ….

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL naar de afgrond !!!!
1 jaar geleden

Dat er gekken zijn in Nederland zijn is niet te vermijden. Dat de overheid daar niet mee weet om te gaan is een zeer ernstige tekortkoming en geeft aan dat de overheid en gemeenteraden niet de goede mensen in dienst heeft cq heeft aangesteld.

Shadow1100
8 maanden geleden

Als die ex-kapster via 112 doorgeeft dat de Amsterdamse gemeenteraad vanaf de publieke tribune door actievoerders/terroristen wordt bedreigd dan wordt daar inderdaad veel politie naar toe gestuurd.
Je mening in Nederland kenbaar maken mag als deze mening maar links is……..

Watch Smartwatch Sportwatch Sport

Nederlanders omarmen Big Brother en betalen van alle Europeanen het meest met wearables

EU-parlement roept klimaatnoodtoestand uit